Барселона проти Гранади. Чи варто чекати сенсації в Каталонії?

11 лютого в рамках 24-го туру іспанської Ла Ліги на «Олімпіко Арені» (Барселона) поміряються між собою команди «Барселона» і «Гранада».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Барселона – Гранада

Барселона

Барселона продовжує погоню за лідерами; в останніх 10 зустрічах команда здобула 7 перемог і тричі зазнала поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Хаві змогли добитися успіху, здолавши на виїзді Алавес з рахунком 3:1. Перемогу каталонцям принесли точні удари Левандовскі, Гюндогана та Вітора Роке. Барселона посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 50 очок, при співвідношенні м'ячів 47:30. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів "блаугранас" з 9 голами і 5 асистами.

На своїй території каталонці провели 12 матчів у чемпіонаті Іспанії, здобувши 9 перемог і зазнавши 3 поразок.

Гранада

Гранада повністю ослабла, в останніх 10 матчах клуб здобув лише одну перемогу, двічі зіграв внічию і зазнав аж семи поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Олександра Медіни змогли закріпити очки, зігравши вдома внічию з Лас-Пальмасом 1:1. У господарів відзначився Бруну Мендеш. Гранада посідає 19 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 12 очок, при коефіцієнті 23:45. Сарагоса лідирує в гонці бомбардирів Насрід із 6 голами та 2 асистами.

Гра клубу на виїзді просто жахлива; в 11 турах Прімери Гранада не змогла перемогти.

Барселона проти Гранади

Барселона проти Гранади факти

  • Голи менше 2,5 у 8 з останніх 9 матчів Ла Ліги Гранади 2,95;
  • Гранада не виграла в 19 з останніх 20 матчів Ла Ліги;
  • Барселона виграла 5 з останніх 6 матчів ЛаЛіги;
  • Обидві команди забили в 13 з останніх 15 матчів Барселони сезону 1,88.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становив 1,21. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 7,54. Для Granada Victoria котирування зупинилися на 11,91. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,82, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона ще не втратила шансів у чемпіонській боротьбі, тому вдома проти команди, яка не вміє грати на виїзді, має не лише перемагати, але й робити це впевнено та масштабно. «Гранада» вже однією ногою в Сегунді, навряд чи це створить проблеми для підопічних Хаві: перемога «Барселони» з гандикапом 1 (-2) – 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0