Кот-д'Івуар проти ДР Конго. Чи зможуть господарі вийти у фінал?

7 лютого в півфінальному матчі Кубка африканських націй на «Алассан Оуттара Арена» (Абіджан) зустрінуться збірні Кот-д'Івуару та ДР Конго.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кот-д'Івуар проти ДР Конго

Кот-д'Івуар

Збірна Кот-д'Івуару є дворазовим володарем Кубка націй, останній успіх команда досягала не так давно, у 2015 році. Цього разу вихід у плей-офф «слонів» був під сумнівом, оскільки команда зазнав двох поразок на груповому етапі. Однак у матчах на вибування хлопці Емерса Фае змогли покращити. В 1/8 фіналу вони по пенальті обіграли Сенегал з рахунком 2:1. У чвертьфіналі Кот-д'Івуару також довелося провести на полі 120 хвилин; на останніх секундах овертайму вони розбили Малі 2:1. Голами за "слонів" відзначилися Діакіте та Адінгра.

Загалом у 5 іграх турніру «слони» забили 4 голи та пропустили 7 голів.

ДР Конго

Збірна ДР Конго неодноразово брала участь у Кубку націй; У своїй колекції команда має два трофеї, останній з яких був здобутий у 1974 році. Цього року команда демонструє себе впевнено, незважаючи на три нічиї на груповому етапі команда пробилася до матчів на пониження. У плей-офф «барси» почали діяти більш наполегливо, без проблем вийшовши до півфіналу. У чвертьфінальному матчі команда перемогла збірну Гвінеї з рахунком 3:1. У складі ДР Конго забивали Мбемба, Вісса та Масуаку.

У CAN леопарди забили 6 і пропустили 4 голи.

Кот-д'Івуар проти ДР Конго

Кот-д'Івуар проти ДР Конго факти

  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 матчів ДР Конго 2,49;
  • Загальна сума була нижче 2,5 у 7 з останніх 10 ігор Кот-д’Івуару;
  • ДР Конго не програє в останніх 5 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать господарів турніру. На успіх Кот-д'Івуару котирування становили 2,18. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,10. Для ДР Конго Вікторія котирування зупинилися на 4.00. Букмекерська контора не очікує голів від збірних. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом 1,74, «Тотал більше 2» з коефіцієнтом 2,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кот-д'Івуар розчарував на домашньому турнірі; в команді достатньо іменних гравців, але немає якісної гри. Навпаки, ДР Конго задоволена грою і результатом, не програвши на КАН. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, суперники зможуть забити, як і в попередніх іграх плей-офф: обидва заб’ють – так – 2,49.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0