Борусія Д проти Фрайбурга. Чи візьмуть «Джмелі» ще три очки?

У п'ятницю, 9 лютого, на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться матч між дортмундською "Боруссією" та "Фрайбургом" у рамках 21-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Д" проти "Фрайбурга".

«Боруссія»

«Боруссія» не програє в чемпіонаті Німеччини вже шість турів поспіль і завдяки цій серії зуміла закріпитися на четвертій позиції в турнірній таблиці. Борусія Д цілком здатна поборотися за третє місце зі Штутгартом, але розраховувати на більше команді буде неймовірно важко.

Тому головним завданням «джмелів» на другу половину сезону буде утримання в топ-4, а для цього команді необхідно продовжувати перемагати, особливо в домашніх матчах. У новому матчі «Боруссія» зіграє зі зручним суперником і докладе всіх зусиль, щоб порадувати місцевих уболівальників.

Фрайбург

Фрайбург програв Штутгарту в останньому турі німецької Бундесліги, а перед цим поступився Вердеру. Через дві поразки поспіль команда вилетіла з зони єврокубків і переживає не найкращу частину сезону та не підійде до нового важливого матчу в оптимальній ігровій формі.

Але гравці «Фрайбурга» в будь-якому випадку будуть мотивовані перервати смугу невдач, і навіть статус відвертого аутсайдера навряд чи налякає команду перед майбутньою зустріччю. Гості намагатимуться грати максимально сміливо та агресивно в атаці, адже у них точно будуть свої шанси забити.

Борусія Д проти Фрайбурга

Факти про матч "Боруссія" Д - "Фрайбург".

  • У першому турі цього чемпіонату Німеччини дортмундська «Боруссія» перемогла «Фрайбург» з рахунком 4:2;
  • В останніх семи матчах між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на тотал понад (2,5) 1,50;
  • В останніх шести матчах між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,60;
  • Боруссія Дортмунд виграла останні чотири матчі поспіль проти Фрайбурга.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 21-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу дортмундської «Боруссії» можна поставити 1,60, на нічию — 4,70, на перемога Фрайбурга за 5,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового раунду чемпіонату Німеччини, в якому між собою зіграють команди з перших сходинок турнірної таблиці, які змагатимуться за місце в єврокубковій зоні. Протягом останніх років дортмундська «Боруссія» та «Фрайбург» радують видовищними та результативними стиковими матчами, і є всі підстави стверджувати, що їх нова зустріч також буде багатою на забиті голи. Логічним варіантом прогнозу здається ставка на тотал овер (3,5) за 2,30.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0