Аугсбург – РБ Лейпциг. Чи переможуть «Бики» на виїзді?

У суботу, 10 лютого, на стадіоні «ВВК Арена» відбудеться матч між «Аугсбургом» і «РБ Лейпциг» в рамках 21-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Аугсбург» проти «РБ Лейпциг».

Аугсбург

Аугсбург здобув лише одну перемогу в останніх п'яти матчах чемпіонату Німеччини і цілком заслужено опинився в кінці турнірної таблиці. Цій команді зірок з неба не вистачає і її головне завдання цього сезону – уникнути боротьби за збереження прописки в еліті німецького футболу.

Попереду в «Аугсбурга» дуже важкий матч проти незручного суперника, поєдинки з яким команда відчувала певні труднощі в останні роки. Так, господарі матимуть підтримку рідних глядачів, але навряд чи цього вистачить для досягнення бажаного результату в наступному турі.

РБ Лейпциг

В останньому турі чемпіонату Німеччини «Бики» нарешті перервали серію з трьох поразок поспіль, впевнено перемігши на своєму стадіоні «Уніон». Після останніх невдач "РБ Лейпциг" вилетів з першої четвірки турнірної таблиці і тепер намагатиметься наздогнати дортмундську "Боруссію", яка його випередила.

У матчі нового туру Бундесліги РБ Лейпциг однозначно буде фаворитом, незважаючи на виїзний статус матчу. Та все ж гості будуть більш мотивовані взяти всі три очки, тому «Бики» намагатимуться взяти гру під свій контроль і гратимуть першими, з позиції сили.

Аугсбург – РБ Лейпциг

Факти про матч Аугсбург – РБ Лейпциг

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Німеччини «РБ Лейпциг» переміг «Аугсбург» з рахунком 3:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на те, що заб'ють обидві команди 1,52;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Німеччини ставка була на Overhead (2,5) 1,49;
  • РБ Лейпциг виграв три з останніх п'яти матчів проти Аугсбурга в чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч наступного туру німецької бундесліги: на перемогу Аугсбурга можна поставити 4,30, на нічию — 4,30, на перемога РБ Лейпциг за 1,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку «Бики» спробують розвинути свій успіх після перемоги в минулому турі і зіграють зі зручним суперником, якому вже дуже давно не програвали. Турнірне положення зобов'язує гостей грати в такому матчі максимально агресивно і докласти максимум зусиль для досягнення переможного результату. У цьому випадку найлогічнішим вибором видається ставка на чисту перемогу РБ Лейпциг за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0