Тоттенхем – Брайтон. Скільки голів буде забито в цій грі?

У суботу, 10 лютого, на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться матч між Тоттенхемом і Брайтоном в рамках 24-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Брайтон".

Тоттенхем

У минулому турі чемпіонату Англії Тоттенхем не зміг розвинути успіх після перемоги над Брентфордом, зігравши внічию з Евертоном на виїзді. Останнім часом лондонці не радують стабільністю, але, з іншого боку, вони не програють в АПЛ вже чотири тури поспіль.

У новому матчі вболівальники Тоттенхема вимагатимуть від своїх улюбленців переможного результату, адже гра відбудеться на домашньому стадіоні команди. Тому саме від господарів варто очікувати контролю над грою, контролю над м’ячем та створення великої кількості моментів біля воріт суперника.

Брайтон

Але Брайтон повернувся на переможний шлях в останньому матчі, розгромивши вдома Крістал Пелас з рахунком 4:1. До цього матчу підопічні Роберто Де Дзербі не вигравали три тури поспіль і поставили під сумнів своє місце на вершині турнірної таблиці Чемпіонату Англії.

У матчі першого туру нинішньої Прем'єр-ліги «Чайки» зуміли вдома переконливо обіграти «Шпор» і тепер намагатимуться засмутити суперника на виїзді. «Брайтон» можна легко віднести до команд, які не поважають авторитет і грають на перемогу в кожному матчі.

Тоттенхем – Брайтон

Тоттенхем – Брайтон факти

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії Брайтон переміг Тоттенхем з рахунком 4:2;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,40;
  • Крім того, лише в двох з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі ставка на те, що «обидві команди заб’ють» була 1,41;
  • Тоттенхем виграв три з останніх п'яти матчів проти Брайтона в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити за 1,87, на нічию – за 4,20, а на перемогу Брайтона - за 3,75.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікава зустріч між командами з вершини турнірної таблиці, яких поки що розділяє пристойна кількість очок. Букмекери справедливо віддають перевагу Тоттенхему, який захоче взяти реванш на домашньому полі суперника за поразку в першому турі цього розіграшу Прем'єр-ліги. Брайтон не та команда, яка так легко здасться і явно має намір дати бій фавориту. Багатообіцяючим вибором здається ставка на тотал більше (3,5) за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0