Аль-Іттіфак проти Аль-Хілал. Чи здатна команда Джерарда на подвиг?

У понеділок, 26 лютого, на стадіоні «Аль-Іттіфак» в Даммамі відбудеться матч між командами «Аль-Іттіфак» і «Аль-Хіляль» в рамках 21-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Іттіфак" проти "Аль-Хілал".

Аль-Іттіфак

Команда з Даммама має один із найсильніших складів у лізі, але результати команди під керівництвом Стівена Джеррарда зовсім не виправдали очікувань уболівальників та керівництва клубу. Але, на щастя для англійського фахівця, в Аль-Іттіфаку вміють терпіти невдачі і не ріжуть з плеча, інакше легенда Ліверпуля вже шукав би нову роботу, або насолоджувався життям за сплачений штраф.

Перед паузою в Кубку Азії результати Аль-Іттіфака були вкрай катастрофічними - 8 матчів поспіль без перемог, у 3 з яких команда зазнала поразок. Але в клубі вирішили, що звільняти тренера ще рано; навпаки, у зимове трансферне вікно вони придбали для Джеррарда двох гравців для посилення, водночас послабивши конкурентів у чемпіонаті. Нападник Карл Токо-Екамбі прийшов з Абхи, а півзахисник Альваро Медран з Аль-Тавуна.

І перший матч після «відпустки» вселив надію в серця вболівальників Аль-Іттіфака. Команда грамотно грала в обороні та спокійно реалізувала свої моменти в атаці, здобувши перемогу з рахунком 2:0. Щоправда, відразу зазначимо, що суперником був Аль-Халідж, який посів місце навіть нижче, ніж сама команда Джеррарда. Але почалися біди.

«Аль-Хіляль»

Ніщо і ніхто не може зупинити «Аль-Хіляль» на шляху до чемпіонства Саудівської Аравії. Команда Хорхе Жезуса не втрачала очок у чемпіонаті з 21 вересня, коли зіграла внічию з Дамаком (1:1). І при цьому Мітровіч, Малкольм і компанія продовжують свій переможний шлях в інших турнірах – національному Кубку та Азійській Лізі чемпіонів. Схоже, Аль-Хіляль націлений на требл.

Суперники абсолютно не можуть знайти протиотруту потужній грі підопічних Жезуса, і це при тому, що команда грає без Неймара, головного літнього придбання минулого року, на якого збиралася робити ставку цього сезону. Бразилець все ще заліковує свою травму, а його партнери по команді справляються зі своєю роботою на відмінно. Можливо, останніми тижнями виникли питання лише щодо оборони – Аль-Хіляль почав регулярно пропускати голи у власні ворота. Але в чому проблема, якщо всі невдачі вдома команда з лишком компенсує в атаці!?

До цієї зустрічі є питання щодо здоров'я Мілінкович-Савіч. В останній грі чемпіонату з «Аль-Раедом» (3:1) Сергій отримав травму, через що не зіграв у матчі-відповіді Ліги чемпіонів проти «Сепахана» (3:1). Проте ще є шанс, що серб встигне відновитися до понеділка.

Аль-Іттіфак проти Аль-Хілал

Аль-Іттіфак проти Аль-Хіляль факти

  • Аль-Хіляль виграв 23 поспіль останні матчі сезону
  • Аль-Хіляль забив принаймні 2 голи в останніх 10 матчах чемпіонату
  • Аль-Іттіфак не перемагав і не забивав більше одного голу в останніх 5 матчах домашньої ліги

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитами матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважаються гості з команди Аль-Хіляль, на їхню перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43. Коефіцієнти на перемогу та нічию «Аль-Іттіфака» становлять 6,00 і 4,80 відповідно. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зупинити атаку «Аль-Хілаля» неможливо – це доведено багатьма місяцями цього сезону. Але останніми тижнями лідер принаймні дозволяв своїм суперникам регулярно забивати власні голи. І це хороший знак для «Аль-Іттіфака», який дуже доречно згадав, як забивати голи після перерви в чемпіонаті.

Припустимо, що цього разу фаворит, трохи втомлений після континентального турніру в середині минулого тижня, зіграє без максимальної концентрації в захисті, а в цілому ми побачимо результативний, видовищний матч. Наш прогноз на гру Аль-Іттіфак - Аль-Хіляль - в сумі більше 3 голів з коефіцієнтом 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0