Аль-Наср проти Аль-Хазма. Чи створить аутсайдер проблеми Роналду та його партнерам?

У четвер, 29 лютого, на арені «Мрсул Парк» в Ер-Ріяді відбудеться матч між командами «Аль-Наср» і «Аль-Хазм» в рамках 22-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз Аль-Наср проти Аль-Хазма

Аль-Наср

Підопічні Аль-Насра Луїса Каштру продовжують серію перемог, але не особливо переконливих матчів після зимової перерви. «Аль-Наср» ще не втрачав очок у чемпіонаті в лютому, а в азіатській Лізі чемпіонів впевнено пройшов перший етап плей-офф, обігравши за сумою двох матчів інший саудівський клуб «Аль-Фейха» (1:0 на виїзді та 2:0). вдома) . Але при цьому ми вже не бачимо колишньої впевненості в результатах і грі Роналду і компанії.

Якщо до перерви на Кубок Азії «Аль-Наср» зазвичай громив суперників, перемагаючи їх мінімум у два м’ячі, то в останній зимовий місяць перемоги досягалися наполегливо. «Аль-Фатех» був побитий з рахунком 2:1 завдяки голу в середині другого тайму, а «Аль-Шабаб» тримав нічию 2:2 до 86-ї хвилини, коли Таліска зумів забити переможний гол.

Поки що головний бомбардир Аль-Насра і всього чемпіонату Роналду забивав у всіх матчах року. Але, схоже, сам Кріштіану погодився б проміняти кілька своїх голів на більш надійну лінію захисту своєї команди.

"Аль-Хазм"

Уругвайський тренер "Аль-Хазма" Хосе Карреньо поки не зміг змінити гру "Аль-Хазма" на краще. Борець за виживання періодично миготить проблисками якісного футболу – наприклад, команда навчилася тримати рахунок, незважаючи на те, що гра більш-менш довго йде за своїм сценарієм. Але як тільки суперник «ловить хвилю» і виробляє якісний відрізок у грі, аутсайдер одразу розсипається.

Прихід колумбійського півзахисника Жуніора Морено з американського клубу "Цинциннаті" поки не дуже допоміг. Хоча в майбутньому цей півзахисник ще може сказати вагоме слово в боротьбі за виживання.

Але спочатку Аль-Хазма має пройти випробування Аль-Наср, який все ще сподівається, і його зіркова команда. І згадуючи матч першого туру між цими командами, коли Роналду і компанія розгромили суперника на його ж полі з рахунком 5:1, уболівальникам «Аль-Хазма» стає не по собі.

Аль-Наср проти Аль-Хазма

Аль-Наср проти Аль-Хазм факти

  • «Аль-Хазм» не перемагає в 3 матчах поспіль і в 4 з останніх 5 виїзних матчів у Лізі Саудівської Аравії
  • Аль-Наср виграв 9 поспіль офіційних матчів сезону
  • Аль-Наср пропустив голи в останніх 7 матчах чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet явним фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважається команда Аль-Наср, на її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,09. Імовірність нічиєї в матчі оцінюється коефіцієнтом 11,00, а перемога Аль-Хазма – коефіцієнтом 15,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Здавалося б, яка інтрига в матчі одного з двох лідерів сезону та останньої команди турнірної таблиці, та ще й на полі фаворитів? Але ми думаємо, що гра для Роналду і компанії може виявитися набагато менш простою, ніж багато хто думає. По-перше, тому що «Аль-Хазм» з невідомих причин навчився добре чинити опір у виїзних матчах сезону, а по-друге, тому що «Аль-Наср» проведе непростий поєдинок в Азійській Лізі чемпіонів проти «Аль-Айна» з Еміратів. через кілька днів. І, схоже, саудівський клуб, підсвідомо розуміючи, що з «Аль-Хілялем» навряд чи виграє титул чемпіона, може почати приділяти більше зусиль континентальному турніру.

Тому ми тут ризикнемо і зіграємо з Аль-Хазмом з гандикапом (+2,5) з коефіцієнтом 1,85. Ви також можете спробувати зробити ставку на «обидва заб'ють» за 2,05. У матчах чемпіонату за участю «Аль-Насру» занадто часто трапляється, щоб не випробувати долю на такому солідному коефіцієнті.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0