СКА-Хабаровськ – Динамо Москва. Чи створять господарі кубкову сенсацію?

2 квітня в 1/8 фіналу Кубка Росії (Шлях регіонів) зійдуться СКА-Хабаровськ і московське "Динамо". Гру прийме стадіон Леніна (Хабаровськ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА-Хабаровськ – Динамо Москва

СКА-Хабаровськ

СКА-Хабаровськ впевнено застряг у нижній частині турнірної таблиці ФНЛ, і шансів на підвищення у команди немає. Зараз підопічні Романа Шаронова займають 11 місце в чемпіонаті, набравши 28 очок за 23 дні гри. «Червоно-сині» сподіваються виправити невдачі в чемпіонаті через Кубок країни, де у клубу справи йдуть набагато краще. У матчі 1/16 фіналу ЦСКА вдома по пенальті обіграла "Сочі" з рахунком 2:1. У складі Хабаровська гол забив Гонгапшев.

Вдома хороші шанси на успіх має СКА-Хабаровськ; команда не зазнавала поразок вже 8 офіційних зустрічей поспіль.

«Динамо» Москва

«Динамо» намагається активно рухатися вперед, хоча клубу не щоразу вдається досягти поставлених цілей. Хлопці Марселя Лічки не мають проблем у Прем'єр-лізі; команда займає третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера лише на два очки. Але в Кубку Росії «синьо-білі» зробили крок назад, команда вилетіла з чвертьфіналу турніру, поступившись пітерському «Зеніту» за сумою двох матчів (1:0, 0:2).

Другим шансом у Кубку «Динамо» спробує скористатися, пройшовши сетку турніру «Шлях регіонів».

СКА-Хабаровськ – Динамо Москва

СКА-Хабаровськ – Динамо Москва факти

  • СКА-Хабаровськ не програє вдома в останніх 9 матчах;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 8 з останніх 9 матчів СКА-Хабаровськ 1,92;
  • Московське «Динамо» не програє в 14 з останніх 15 матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать гостей фаворитами кубкового матчу. На успіх СКА-Хабаровськ котирування становили 6,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування Вікторії Динамо Москва зупинилися на позначці 1,62. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,92, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

СКА-Хабаровськ не бореться за підвищення в класі, а в кубку команда продовжує боротьбу. «Динамо» в цьому сезоні виступає непогано, команда має шанс взяти «золото» в чемпіонаті, плюс в кубку цілком здатна успішно пробитися до фіналу. Що стосується кубкового матчу, то, думаю, «Динамо» підтвердить свій рівень і клас, обігравши сильних армійців, які поступаються їм у класі: перемога «Динамо» Москва – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0