Урал – Локомотив. Хто здобуде першу перемогу у 2024 році?

3 квітня в рамках 1/8 фіналу Кубка Росії (Шлях регіонів) на стадіоні «Єкатеринбург Арена» (Єкатеринбург) зійдуться «Урал» і «Локомотив».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Урал» – «Локомотив».

Урал

Урал знаходиться у вкрай складній ситуації, команда незмінно програє четвертий матч поспіль в Прем'єр-лізі. Через це команда Віктора Гончаренка втратила значну кількість позицій; тепер «помаранчево-чорні» опинилися на 13 місці в турнірній таблиці, що загрожує їм можливим вильотом. Лише в Кубку Росії «джмелям» вдалося поки що зберегти хороший темп; в 1/16 фіналу команда на виїзді по пенальті зламала опір Батьківщини 2:1. Каштанов забив гол в основний час за "Урал".

Урал не може перемогти в останніх 4 офіційних зустрічах.

Локомотив

У цьому сезоні «Локомотив» не демонструє великих результатів; команда почала руйнуватися на всіх фронтах. У російській Прем'єр-лізі підопічні Михайла Галактіонова зараз не в топі; команда займає п'яту сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від лідера на 8 очок. У Кубку країни у «залізничників» теж не все було гладко; команда вилетіла з 1/4 фіналу основної сітки, програвши вдома калінінградській «Балтиці» з рахунком 1:2 по пенальті. Тікнізян виявився автором єдиного голу за "червоно-зелених".

У 2024 році залізничники ще не вигравали.

Урал – Локомотив

Урал проти Локомотива факти

  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в 4 з 5 останніх матчів Уралу;
  • Обидві команди забили у 8 з 9 останніх матчів «Локомотива» 1,70;
  • У 7 з 10 останніх матчів «Локомотива» тотал був більше 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Котирування успіху Уралу становили 2,75. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Для "Вікторії" Локомотива котирування зупинилися на позначці 2,55. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,90, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Урал продовжує розвалюватися, команда зараз, за великим рахунком, не до кубка, потрібно боротися за збереження прописки в РПЛ. Після зимової перерви локомотив не може набрати обертів, що не заважає «залізничникам» продовжувати боротьбу за медалі. Обидві команди зараз не в найкращій формі, але якщо брати до уваги клас гравців і важливість кубка для клубів, то москвичі виділяються: перемога «Локомотива» – 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0