Балтика – ЦСКА. Чи досягне «Балтика» історичного успіху?

3 квітня в півфінальному матчі Кубка Росії на стадіоні «Ростек Арена» (Калінінград) зійдуться «Балтика» і ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Балтика» – ЦСКА

«Балтика»

«Балтика» не може похвалитися надійною грою; новачок після повернення в РПЛ ризикує знову зробити крок назад. Після 20 турів національного чемпіонату команда Сергія Ігнашевича посідає 15 сходинку в турнірній таблиці, тому команда може втратити місце в еліті. На цьому Кубку Росії найкраще себе почувають прибалти, команда вже в 1/2 фіналу. В останньому матчі калінінградці перемогли "Локомотив" по пенальті 2:1. Єдиний гол у складі «Балтики» забив Козлов. Лідерами гонки бомбардирів Балтії є Мусаєв і Енрікес, у кожного з них по три голи.

У перерві на матчі національних збірних калінінградці провели контрольний матч проти мінського "Динамо", в якому перемогли з рахунком 3:1.

ЦСКА

ЦСКА розраховує на позитивний результат, оскільки команді вдається постійно претендувати на трофеї. У чемпіонаті країни підопічні Володимира Федотова посідають четверте місце, а клуб відстає від першого «Зеніту» на 8 очок. У Кубку країни «ЦСКА» зуміли виступити переконливо; у матчі-відповіді 1/4 фіналу команда вдома обіграла «Ростов» з рахунком 2:0 і тим самим вийшла в наступний раунд. У складі "червоно-синіх" голи забили Агапов і Мусаєв. Лідером бомбардирської гонки ЦСКА є Чалов, на рахунку якого 3 голи.

22 березня москвичі виграли в товариському матчі "Буденкор" з рахунком 2:1.

Балтика – ЦСКА

Балтика - ЦСКА факти

  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 8 з останніх 9 балтійських матчів;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в останніх 6 матчах ЦСКА;
  • Обидві команди не забили в 4 з 5 останніх матчів ЦСКА 1,68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають трохи більше шансів армійцям. Котирування успіху «Балтики» становили 3,05. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування на перемогу ЦСКА зупинилися на позначці 2,40. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,52, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,46. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У чемпіонаті «Балтика» не може похвалитися хорошими результатами, а ось в кубку клуб за крок від фіналу. ЦСКА не бореться за титул в РПЛ, але клуб не випав з боротьби за медалі, до того ж успішно рухається в кубковій сетці. Щодо майбутньої зустрічі, то, думаю, «червоно-сині» за класом, досвідом та індивідуальною майстерністю як мінімум не поступляться підопічним Сергія Ігнашевича: ЦСКА не програє – фора 2 (0) – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0