Мілан проти Лечче. Чи продовжать міланці здобувати перемоги?

6 квітня в матчі 31-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Мілан і Лечче. Гру прийме «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) Арена (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" – "Лечче".

Мілан

Мілан стабільно досягає успіху в шостому матчі поспіль. У минулому турі чемпіонату Італії підопічні Стефано Піолі також показали клас, зламавши опір Фіорентини на виїзді – 2:1. Перемогу «червоно-чорним» принесли точні удари Лофтус-Чіка та Леау. Мілан закріпився на другій позиції в турнірній таблиці, набравши 65 очок, при співвідношенні м'ячів 57:34. Жиру лідирує в гонці бомбардирів "дияволів" з 12 голами та 8 асистами.

На своїй території команда провела 14 матчів Серії А, здобувши 10 перемог і 2 нічиїх, поступившись суперникам лише в двох іграх.

Лечче

Лечче останнім часом демонструє дуже слабкі результати; у 10 зустрічах клуб здобув по дві перемоги та нічию, а також зазнав шість поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Луки Готті не змогли добитися успіху, зігравши вдома внічию з «Ромою» 0:0. Лечче посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 29 очок, при коефіцієнті м'ячів 26:45. У гонці бомбардирів жовто-червоних лідирують Крстовіч 5+0 і Пікколі 4+0.

На виїзді «вовки» провели 15 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 1 перемогу та 6 нічиїх, а також зазнавши 8 поразок.

Мілан проти Лечче

Мілан проти Лечче факти

  • Мілан виграв останні 4 матчі Серії А;
  • Лечче не забив у 5 з останніх 7 матчів Серії А. 1,97;
  • Лечче забив менше 2,5 голів в останніх 4 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху міланців. Коефіцієнт на перемогу Мілана становив 1,38. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,90. Котирування Вікторії Лечче зупинилися на позначці 7,60. Від італійських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,62. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мілан добре грає в останніх матчах сезону, в Італії міланці з високою ймовірністю фінішують на другому місці, а в Європі мають намір виграти трофей. Минулої осені «Лечче» виступав непогано, але в останні місяці результати команди значно впали; зараз вони борються за виживання в Серії А. Зараз міланці у відмінній формі, грають вдома, гості в кризі, плюс загалом на чужих полях цього сезону виступають погано. Думаю, наступні три очки хлопці Піолі візьмуть без проблем: перемога Мілана з гандикапом 1 (-1) – 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0