Нижній Новгород – Краснодар. Чи здобудуть «Бики» свою першу перемогу у 2024 році?

6 квітня в матчі 23-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Нижній Новгород» і «Краснодар». Матч прийме "Нижній Новгород Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нижній Новгород – Краснодар

Нижній Новгород

Нижній Новгород демонструє не найкращий рівень гри; в останніх 10 матчах чемпіонату клуб здобув три перемоги і дві нічиї, зазнавши п'яти поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Сергія Юрана також не вдалися, поступившись на виїзді без шансів «Балтиці» 0:2. Нижні Новгороди займають 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 28 очок після 21 матчу, при коефіцієнті м'ячів 17:19. У гонці бомбардирів ніжинської команди лідером є Севікян, якого вже немає в команді.

На своїй території волжани провели 10 матчів у РПЛ, здобувши 7 перемог і 2 нічиїх, поступившись суперникам лише в одному матчі.

Краснодар

Краснодар останнім часом також знизився, здобувши 3 перемоги та 4 нічиїх у 10 зустрічах Прем’єр-ліги, а також зазнавши 3 поразок. В останньому матчі підопічні Мурада Мусаєва знову втратили очки, зігравши внічию з московським "Локомотивом" 1:1. Варто зазначити, що самі «чорно-зелені» не забили; Сулейманов записав на свій рахунок автогол. Краснодар займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 40 очок після 21 матчу, при співвідношенні м'ячів 31:18. У гонці бомбардирів «Бики» лідирують Кордоба 9+2 і Сперцян 8+3.

На виїзді краснодарці провели 11 зустрічей, здобувши 3 перемоги та 5 нічиїх, а також зазнавши 3 поразок.

Нижній Новгород – Краснодар

Факти Нижнього Новгорода проти Краснодара

  • Краснодар не може виграти останні 4 матчі сезону;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в останніх 7 матчах Парі НН в Чемпіонаті Росії 1,63.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «Биків» фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу «Нижнього Новгорода» склав 3,85. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування краснодарської Вікторії зупинилися на позначці 1,97. Від російських команд букмекер не чекає результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,63, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,24. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нижній Новгород виграв у команд групи вильоту; команда сильна вдома. Першу частину сезону «Краснодар» провів на одному диханні, пішовши на зиму лідером таблиці. У 2024 році "бики" втратили перше місце в таблиці РПЛ, звільнили тренера і так і не виграли. Для підопічних Мусаєва майбутня поїздка, мабуть, остання можливість повернутися в боротьбу за титул, думаю, «бики» зможуть нею скористатися: перемога Краснодара – 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0