Монца проти Наполі. Чи перервуть неаполітанці безвиграшну серію?

7 квітня в матчі 31-го туру італійської Серії А зустрінуться команди «Монца» і «Наполі». Поєдинок прийме «Бріантео Арена» (Монца).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монца" проти "Наполі".

Монца

Монца виступає в хорошому темпі; в останніх 10 матчах команда здобула п'ять перемог і дві нічиї, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Раффаеле Палладіно не зуміли набрати очок; команда програла на виїзді «Торіно» з рахунком 0:1. «Монца» посідає 11-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 42 очки, при коефіцієнті м'ячів 32:37. Колпані лідирує в гонці бомбардирів Бріанцолі з 7 голами та 4 асистами.

На своїй території «біло-червоні» провели 15 матчів, здобувши 6 перемог і 5 нічиїх, зазнавши 4 поразки.

Наполі

Наполі продовжує лихоманити; в останніх 10 зустрічах команда здобула лише дві перемоги, п'ять разів зіграла внічию і зазнала трьох поразок. Підопічні Франческо Кальцоне також провалили останній матч Серії А, без шансів поступившись на своїй території Аталанті з рахунком 0:3. Наполі посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 45 очок, при співвідношенні м'ячів 44:36. У гонці бомбардирів неаполітанців лідирують Осімен 11+3 і Кварацхелія 10+4.

На виїзді «ослики» провели 15 матчів чемпіонату, здобувши шість перемог, п'ять разів зігравши внічию і зазнавши чотирьох поразок.

Монца проти Наполі

Монца проти Наполі факти

  • Наполі не може виграти останні 4 ігри сезону;
  • Обидві команди забили у 8 з останніх 10 матчів Наполі сезону 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами матчу. На успіх Монци котирування становили 3,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування Вікторії Наполі зупинилися на позначці 1,86. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,00, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монца закріпилася в середині таблиці Серії А, і команда навряд чи зрушить з місця. «Наполі» після чемпіонського сезону, занурюючись у нинішню компанію, з високою ймовірністю не потрапить до єврокубків наступного сезону. Команди сусіди по турнірній таблиці, але у гостей все одно більше досвіду та класу, тому виграють хлопці Кальцона, неаполітанці за рахунок «біло-червоних» відновлять переможний ритм: перемога «Наполі» – 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0