Міннесота проти Реал Солт Лейк. Чи продовжать господарі не програвати вдома?

7 квітня в матчі регулярного чемпіонату MLS зійдуться команди Міннесота і Реал Солт-Лейк. Матч прийматиме «Альянц Філд» (Сент-Пол).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Міннесота проти Реал Солт-Лейк

Міннесота

Міннесота вже встигла взяти участь у п'яти зустрічах нового сезону, здобувши три перемоги, одну нічию і одну поразку. Варто відзначити, що підопічні Шона Маколі провалили останній матч національного чемпіонату, поступившись на виїзді «Філадельфії Юніон» без шансів 0:2. Міннесота займає четверте місце в турнірній таблиці Західної конференції, набравши 10 очок після 5 матчів, при співвідношенні м'ячів 8:6.

Лод лідирує в гонці бомбардирів Гагар; фін забив два голи і віддав результативну передачу.

Реал Солт Лейк

Реал Солт Лейк вже взяв участь у шести матчах регулярного сезону, клуб здобув три перемоги та нічию, зазнавши двох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Пабло Мастроені також показали непоганий результат, обігравши вдома «Сент-Луїс Сіті» з рахунком 3:1. Героєм зустрічі для «бордово-кобальтових» став Аранго, який відзначився хет-триком. Реал Солт-Лейк посідає 3-е місце в турнірній таблиці Заходу, набравши 10 очок після 6 матчів, при різниці м'ячів 10:7.

Аранго лідирує в гонці бомбардирів коронованих із 5 голами та результативною передачею.

Міннесота проти Реал Солт Лейк

Міннесота проти Реал Солт Лейк факти

  • Міннесота не програє в останніх 4 домашніх іграх;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 4 іграх Real Salt Lake в MLS;
  • Обидві команди забили в 9 з останніх 11 ігор Міннесоти. 1.62.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери вважають господарів. Коефіцієнт на успіх Міннесоти був 2,15. Ви можете поставити на нічию з коефіцієнтом 3,61. Котирування Victoria Real Salt Lake зупинилися на позначці 3,37. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,15, «Тотал більше 2,5» з котируванням 1,71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Міннесота демонструє пристойний результат на старті сезону, лише в останній зустрічі команда допустила ачко. Реал Солт Лейк набрав обертів, що дозволило клубу потрапити в лідируючу групу Заходу. Майбутній поєдинок «Маколіз Бойз» виграють, «Лонз» непогано виступають вдома, тож зможуть поповнити свій очковий багаж: перемога «Міннесоти» – 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0