Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Яка команда виграє принциповий матч?

У неділю, 7 квітня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Ліверпуль" в рамках 32-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Ліверпуль".

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» останнім часом знову розчаровує своїх уболівальників як своєю грою, так і результатами. У чемпіонаті Англії команда кілька разів втрачала важливі очки і єдиним позитивним моментом можна назвати лише перемогу в матчі Кубка країни над «Ліверпулем».

На «червоних дияволів» чекає нова зустріч із головним суперником, але цього разу в рамках АПЛ. У «Манчестер Юнайтед» розлад, команда навряд чи зможе претендувати на місце в топ-4, але може зібратися на такий важливий матч і точно захоче підбити команду Юргена Клоппа в кінці сезону.

Ліверпуль

Після нічиєї в матчі Манчестер Сіті – Арсенал Ліверпуль посів перше місце в турнірній таблиці АПЛ і спробує зберегти лідерство до кінця сезону. Для команди дуже важливо виграти цей випуск Чемпіонату Англії, адже в кінці кампанії Юрген Клопп покине Ліверпуль.

Попереду у "червоних" дуже важливий і відповідальний матч проти "Манчестер Юнайтед", фаворитом якого буде "Ліверпуль". Але все ж виїзний статус зустрічі, а також складний графік будуть обставинами, які говорять не на користь гостей. Але за настроєм на гру та бажанням взяти всі три очки «Ліверпуль» однозначно виглядає кращим за нового суперника.

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль факти

  • У першому турі нинішнього чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед і Ліверпуль зіграли внічию 0:0;
  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Англії: у додатковий час «Манчестер Юнайтед» переміг з рахунком 4:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,39;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,41;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 4,09, на нічию — 4,20, на перемога Ліверпуля за 1,79.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зіграють давні та принципові суперники. «Манчестер Юнайтед» і «Ліверпуль» цього сезону стикаються з різними викликами, тому питання мотивації може зіграти вирішальну роль у такому матчі. Команда Клоппа бореться за чемпіонський титул і, ймовірно, захоче взяти реванш у "червоних дияволів" за поразку в Кубку Англії, а значить, найлогічнішим вибором видається ставка на перемогу "Ліверпуля" за 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0