Монако – Ренн. Монегаски й надалі не програватимуть?

7 квітня в рамках 28-го туру першої ліги Франції на арені «Луї II» (Монако) зійдуться команди «Монако» і «Ренн».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Ренна".

Монако

Монако переживає сезон у хорошому темпі; в останніх 10 зустрічах команда чотири рази перемогла, ще чотири рази зіграла внічию і зазнала лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Аді Хюттера показали відмінний результат, впевнено здолавши на виїзді «Метц» з рахунком 5:2. У гостей голами відзначилися Балоган (дубль), Мінаміно, Акліуш і Вандерсон. «Монако» посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 49 очок, при коефіцієнті м'ячів 52:38. Бен Йеддер лідирує в гонці бомбардирів "Принсів" з 11 голами та результативною передачею.

Вдома монегаски провели 13 матчів у чемпіонаті, здобувши 6 перемог і 3 нічиїх, а також зазнавши 4 поразок.

Ренн

Ренн теж показує в цілому хороший результат; У 10 матчах команда здобула 5 перемог і 2 нічиї, зазнавши 3 поразок. Підопічні Жульєна Стефана спіткнулися в останньому матчі національного чемпіонату, поступившись на виїзді Страсбургу з рахунком 0:2. "Ренн" посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 39 очок, при різниці м'ячів 40:33. У гонці бомбардирів у «червоно-чорних» лідирують Буріго 7+4 та Тер’єр 6+2.

На виїзді команда провела 13 матчів у Лізі 1, здобувши 3 перемоги та 6 нічиїх, при цьому зазнавши 4 поразки.

Монако – Ренн

Монако проти Ренна факти

  • Монако не програє в останніх 6 домашніх матчах Ліги 1;
  • Монако не програє в останніх 5 матчах Ліги 1;
  • Обидві команди забили у 8 з 10 останніх матчів сезону Монако 1,53.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать монегасків фаворитами домашнього матчу. На успіх Монако котирування становили 1,82. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,02. Котирування Victoria Rennes зупинилися на позначці 4,07. Букмекери очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,88, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монако впевнено проводить останні матчі, команда сподівається закріпитися в топ-3 таблиці Ліги 1. «Ренн» цього сезону нестабільний, а тому не бореться за медалі і може залишитися без єврокубків. У майбутньому матчі, думаю, хлопці Хюттера перервуть довгу серію без перемог перед своїми вболівальниками; «червоно-чорні» на виїзді не виглядають непереможною командою: перемога «Монако» – 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0