Арсенал проти Баварії. Чи вдасться лондонцям перервати серію поразок від мюнхенців?

9 квітня в рамках 1/4 фіналу плей-офф Ліги чемпіонів на Emirates Arena (Лондон) зійдуться команди «Арсенал» і «Баварія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Баварія".

Арсенал

Арсенал демонструє хороший рівень гри; в останніх 10 іграх лондонці святкували вісім перемог, зазнавши лише однієї поразки. Єдиний раз підопічні Мікеля Артети зробили асічку в першому матчі Ліги чемпіонів, поступившись на виїзді «Порту» з рахунком 0:1. Матч-відповідь «каноніри» провели вдома; вирвати путівку до чвертьфіналу вдалося лише після серії пенальті (2:0). Героєм зустрічі серед лондонців став Троссард, який забив гол в основний час. У Лізі чемпіонів найкращі бомбардири лондонців - Габріель Жезус 4+2 і Сака 3+4.

«Арсенал» показує потужні результати вдома, вигравши 8 з 10 останніх зустрічей сезону.

Баварія

Баварія показує не найкращий рівень гри; в останніх 10 зустрічах команда здобула шість перемог і один раз зіграла внічию, зазнавши трьох поразок. Невпевнена гра "червоних" перенеслася і на Лігу чемпіонів, де в першому матчі клуб поступився на виїзді "Лаціо" з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Томаса Тухеля зуміли попрацювати над своїми помилками, адже вдома не залишили жодного сліду від суперників – 3:0. Перемогу мюнхенцям принесли точні удари Кейна (дубль) і Мюллера. Баварія також показала відмінну гру в останньому матчі Бундесліги, обігравши на виїзді Дармштадт 98 (5:2).

Правда, в чемпіонаті мюнхенці вже не мріють про титул; Відставання від лідера турніру становить 10 очок.

Арсенал проти Баварії

Арсенал проти Баварії факти

  • Арсенал виграв 9 з останніх 10 матчів сезону 2.06;
  • Баварія не програє в останніх 5 матчах сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 8 з останніх 10 матчів Арсеналу сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 9 з останніх 10 матчів Баварії сезону 1,75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать лондонців. Котирування успіху "Арсеналу" становили 2,06. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування Вікторії Баварії зупинилися на позначці 3,60. Букмекер чекає голів від грандів європейського футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,10, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» проводить якісний сезон, як вдома, так і в Європі, але все одно потрібно віддати перевагу одному з турнірів. Баварія проводить один із найгірших сезонів у 21 столітті, чемпіонат зданий, країни давно вилетіли з кубка, залишилася лише Ліга чемпіонів. Суперники на даному етапі приблизно одного рівня, тому гра обіцяє бути цікавою, і я вважаю результативною: тотал більше 2,5 - 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0