Реал Мадрид проти Манчестер Сіті. Чи буде ця зустріч продуктивною?

У вівторок, 9 квітня, на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" - "Манчестер Сіті".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Манчестер Сіті".

Реал Мадрид

Бланкос проводить чудовий сезон цього сезону як у чемпіонаті Іспанії, так і в Лізі чемпіонів. Реал впевнено лідирує в Ла Лізі, а в єврокубковому турнірі ще не програв жодного матчу. Але попереду Мадрид чекає чи не найскладніше випробування цієї кампанії.

За останні роки «Реал» кілька разів зі змінним успіхом зустрічався з «Манчестер Сіті» і явно захоче порадувати своїх уболівальників на домашньому полі. Карло Анчелотті доведеться добре продумати свій план на таку важливу гру, адже результат першої зустрічі буде дуже важливим.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» чудово проводить другу половину цього сезону, а в Лізі чемпіонів, як і його майбутній суперник, ще не програв жодного матчу. У Чемпіонаті Англії команда Пепа Гвардіоли також претендує на чергову перемогу, а ось в Прем'єр-лізі "городяни" не можуть посісти лідерство в турнірній таблиці.

У майбутньому матчі «Манчестер Сіті» спробує продемонструвати свою перевагу над іменитим суперником і навіть гратиме першим номером на виїзді, більше володіючи м’ячем. Містяни налаштовані вдруге поспіль виграти Лігу чемпіонів і обов’язково докладуть для цього максимум зусиль.

Реал Мадрид проти Манчестер Сіті

Реал Мадрид проти Манчестер Сіті факти

  • Востаннє команди зустрічалися в півфіналі Ліги чемпіонів минулого сезону: за сумою двох матчів далі пройшов Манчестер Сіті (5:1);
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в Лізі чемпіонів ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,65;
  • Крім того, у чотирьох з п’яти останніх матчів між командами в Лізі чемпіонів ставка була на Overhead (2,5) 1,72;
  • Манчестер Сіті і Реал Мадрид не програли жодного матчу в поточній Лізі чемпіонів;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Реала в Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу Реала можна поставити 3,00, на нічию 3,60. , а на перемогу Манчестер Сіті – 2,37. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Жорсткий і нещадний жереб звів головних фаворитів нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів уже на стадії чвертьфіналу. «Реал» і «Манчестер Сіті» в останні роки часто зустрічалися в стикових матчах на останніх стадіях головного єврокубкового турніру, але тепер одному з них доведеться завершити кар'єру так рано. Суперники добре виступають у нинішньому розіграші та добре знають один одного, тому їхнє протистояння обіцяє бути дуже цікавим. Працюючим варіантом прогнозу виглядає ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0