ПСЖ проти Барселони. Чи переможе Луїс Енріке свій рідний клуб?

10 квітня в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на арені «Парк де Пренс» (Париж) зустрінуться команди «ПСЖ» і «Барселона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Барселона

ПСЖ

ПСЖ продовжує майоріти під прапором французького футболу, команда не перемагає з 11 листопада 2023 року, зібравши за цей час успішну серію з 24 матчів. У Лізі чемпіонів у команди Луїса Енріке теж не було проблем; команда двічі перемогла «Реал Сосьєдад» спочатку вдома – 2:0, а потім і на виїзді – 2:1. Лідером бомбардирської гонки парижан є Мбаппе, на рахунку якого 6 голів. ПСЖ також добре виступає в Лізі 1, цього разу клуб на виїзді переміг Монпельє з рахунком 6:2.

На своїй території «червоно-сині» діють потужно і влучно, зібравши результативну серію з 17 зустрічей.

Барселона

Барселона виступає в хорошому темпі; в останніх 10 матчах команда святкувала сім перемог, а також тричі зіграла внічию. У Лізі чемпіонів підопічні Хаві також не втратили обличчя, обігравши за сумою двох матчів італійський "Наполі" (1:1, 3:1). Лідери результативної гонки "блаугранас" - Жоау Фелікс 3+1, Левандовскі 3+1 і Торрес 3+1. Каталонці продовжили переможну ходу в чемпіонаті Іспанії, впевнено розгромивши на виїзді мадридський Атлетіко 3:0.

На виїзді Барселона виступає на хорошому рівні, вигравши 6 з 10 останніх зустрічей, програвши лише в двох матчах.

ПСЖ проти Барселони

ПСЖ проти Барселони факти

  • ПСЖ не програє в останніх 24 матчах сезону 2.06;
  • Барселона не програє в останніх 10 матчах сезону;
  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 зустрічей ПСЖ цього сезону 1,57;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать парижан. Коефіцієнт на успіх ПСЖ становив 2,07. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування зупинилися на 3,55 для Барселони Вікторії. Букмекер чекає голів від грандів європейського футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,19, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,69. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ проводить впевнений сезон, після осінньої нестабільності, тепер команда покращилася, прямує до чергового титулу у Франції та мріє про європейський тріумф. Барселона покращилася за останні місяці, повернулася до боротьби за перші місця в Прімері та добре виступає в Лізі чемпіонів. Щодо майбутнього матчу, то думаю, що парижани завдяки своїй швидкості та пресингу зможуть досягти домашнього успіху. Захист каталонців не виглядає стандартним: перемога ПСЖ - 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0