ПСЖ проти Реймса. Чи варто чекати сюрпризу в Парижі?

10 березня в рамках 25-го туру першої ліги Франції на арені «Парк де Пренс» (Париж) поміряються між собою команди «ПСЖ» і «Реймс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ проти Реймса

ПСЖ

ПСЖ не знає поразок з 11 листопада, тим самим клубу вдалося накопичити успішну серію з 20 матчів. Однак в останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Луїса Енріке не влучили, здобувши на виїзді нульову нічию з «Монако» 0:0. Парі Сен-Жермен займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 55 очок, різниця м'ячів - 54:19. Головною зіркою парижан є Мбаппе, на рахунку якого 21 гол і 4 асисти. На своїй території «червоно-сині» провели 12 матчів у Лізі 1, здобувши 8 перемог, три зігравши внічию та один раз програвши.

У середині тижня парижани вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, обігравши на виїзді Реал Сосьєдад з рахунком 2:1.

Реймс

Реймс повністю розвалився, в останніх 5 матчах команда здобула одну перемогу та нічию, зазнавши 3 поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Вілла Стилла також залишилися ні з чим, програвши вдома Ліллю з мінімальним рахунком 0:1. Реймс посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 34 очки, при коефіцієнті м'ячів 30:32. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирують Теума 6+2 та Дарамі.

На виїзді команда провела 12 зустрічей у Лізі 1, здобувши 5 перемог, 2 нічиї, а також зазнавши 5 поразок.

ПСЖ проти Реймса

ПСЖ проти Реймса факти

  • ПСЖ не програє в останніх 19 матчах Ліги 1;
  • ПСЖ забив менше 2,5 голів в останніх 3 матчах Ліги 1 2,66.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становив 1,41. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,29. Для Reims Victoria котирування зупинилися на позначці 6,78. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,12, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ створив собі комфортний гандикап у Лізі 1, а тепер кинув усі сили на Лігу чемпіонів, де команда дійшла до чвертьфіналу. «Реймс» знаходиться в середині Ліги 1, якщо команда покращиться, то може поборотися за місце в єврокубковій зоні; йому точно не загрожує виліт. У найближчій грі перемога дістанеться підопічним Луїса Енріке, рівень господарів дозволить легко взяти три очки: ПСЖ перемагає з гандикапом 1 (-1) – 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0