Ювентус проти Аталанти. Чия криза глибша?

10 березня в рамках 28-го туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) поміряються між собою команди «Ювентус» і «Аталанта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Аталанта".

Ювентус

Ювентус переживає не найкращий період сезону; в останніх п'яти матчах команда здобула одну перемогу та нічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Массіміліано Аллегрі також помилилися, програвши на виїзді "Наполі" з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі туринців забив К'єза. "Ювентус" займає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 57 очок, різниця м'ячів - 42:21. Лідером у гонці бомбардирів "Старої синьйори" є Влахович, на рахунку якого 15 голів і 4 асисти.

«Чорно-білі» провели на своїй території 13 зустрічей, здобувши 9 перемог і 3 нічиїх; туринська команда програла лише один раз.

Аталанта

Аталанта також опинилася в кризовій ситуації; в останніх трьох матчах команда набрала лише одне очко. В останньому матчі національного чемпіонату невдало підійшли і хлопці Джан П'єро Гасперіні, які вдома поступилися Болоньї з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за «королеву провінцій» виявився Лукман. Аталанта посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок, при різниці м'ячів 49:30. У гонці бомбардирів Бергамотів лідирують Компейнерс 8+3 і Лукман 8+3.

На виїзді «богиня» провела 13 матчів у чемпіонаті, здобувши чотири перемоги та три нічиї, зазнавши шість поразок.

Ювентус проти Аталанти

Ювентус – Аталанта: факти

  • У 5 з останніх 6 матчів Аталанти в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • В останніх 3 матчах Ювентуса в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Ювентус пропустив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Серії А 3.10.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу Турину в цій парі. Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становив 2,08. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Для Victoria Atalanta котирування зупинилися на 3,50. Букмекерська контора не очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,69, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,08. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

За останні пару тижнів «Ювентус» втратив свої шанси на титул, і команда виграла лише 1 з 6 матчів. Аталанта після серії яскравих перемог і хороших результатів не вражає в останніх турах. Захист клубів ненадійний, тому я очікую забитих голів з очної зустрічі: тотал більше 2,5 - 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0