Барселона – Майорка. Чи продовжать каталонці безпрограшну серію?

8 березня в матчі 28-го туру іспанської Прімери на «Олімпіко Арені» (Барселона) зустрінуться команди «Барселона» і «Мальорка».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Майорка".

Барселона

Барселона загалом добре працює; в останніх 10 матчах команда здобула 5 перемог і 3 нічиїх, а також зазнала 2 поразок. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Хаві програли, розділивши на виїзді очки з Атлетиком Більбао 0:0. Барселона посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 58 очок після 27 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 56:34. Левандовскі лідирує в гонці бомбардирів каталонців з 12 голами та 5 асистами.

«Синьо-гранатові» провели на своїй території 14 матчів Ла Ліги, здобувши 10 перемог, одну нічию і тричі поступившись суперникам.

Майорка

Майорка виступає в середньому темпі; в останніх 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги і 3 нічиї, зазнавши в них 3 поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Хав'єра Агірре змогли покращити своє становище, обігравши вдома Жирону з мінімальним рахунком 1:0. Копете виявився автором переможного голу у складі «Кинобера». «Мальорка» посідає 15-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 27 очок, із співвідношенням м’ячів 24:34. У гонці бомбардирів острів'ян лідирують Мурікі 5+2 і Пратс 5+1.

На виїзді «острів’яни» провели 13 матчів у чемпіонаті, здобувши лише одну перемогу, при 5 нічиїх і зазнавши 7 поразок.

Барселона – Майорка

Барселона проти Майорки факти

  • Барселона виграла перший тайм і матч у своїх останніх 5 домашніх матчах у всіх турнірах проти Мальорки;
  • Барселона виграла 8 з останніх 9 домашніх матчів у всіх турнірах проти Мальорки;
  • Барселона забила щонайменше 2 голи в 10 з останніх 12 матчів у всіх турнірах проти Мальорки 2.06.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становив 1,44. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,78. Котирування Victoria Mallorca зупинилися на 7,12. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона виступає нестабільно, залишаючись у боротьбі за титул Іспанії та Лігу чемпіонів. Мальорка не дуже добре виступає в Прімері, ще не гарантувавши собі вихід в еліту, але вийшла у фінал Кубка країни. Незважаючи на всі проблеми каталонців, думаю, вони зможуть взяти три очки, на виїзді "острів'яни" виглядають неоднозначно: перемога "Барселони" з гандикапом 1 (-1) – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0