Рома проти Брайтона. Чи продовжать римляни безпрограшну серію?

7 березня в 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи на «Олімпіко Арені» (Рим) зійдуться команди «Рома» і «Брайтон».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Брайтон

«Рома»

«Рома» з великими труднощами зуміла подолати попередній раунд плей-офф, за сумою двох матчів усунувши «Фейєнорд». Підопічні Даніеле Де Россі не зуміли на виїзді тиснути на суперника, тому матч завершився нічиєю 1:1. Римляни теж вдома зіграли внічию 1:1, але перемогли лише після серії пенальті. У гонці бомбардирів італійців лідирує Лукаку, на рахунку якого 6 голів і результативна передача. На своїй території «жовто-червоні» виступають переконливо, здобувши 7 перемог і 2 нічиїх, а також зазнавши однієї поразки в 10 останніх іграх.

В останньому матчі Серії А на виїзді «Монца» програла з рахунком 4:1.

«Брайтон»

«Брайтон» зумів непогано проявити себе в груповому етапі Ліги Європи, команда виграла свій квартет, залишивши «Марсель», «Аякс» і АЕК у пилу. Добре виступив у групі бразилець Жоао Педро, який зумів забити 6 голів. Наразі «чайки» дещо знизили оберти, в останніх п'яти зустрічах клуб здобув дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Англії "Чайки" без шансів програли "Фулхему" з рахунком 0:3.

Брайтон погано виступає на виїзді, здобувши 3 перемоги, 2 нічиї та п'ять поразок в останніх 10 матчах.

Рома проти Брайтона

Рома проти Брайтона факти

  • Рома не програє в 9 з останніх 10 матчів сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 9 з останніх 11 матчів Роми в сезоні 1,97.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям матчу. Коефіцієнт на перемогу Роми становив 2,26. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Для Brighton Victoria котирування зупинилися на 3,20. Букмекерська контора очікує від цього матчу голів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,84, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рома» під керівництвом Де Росії набрала хороші оберти, значно покращивши свої справи в чемпіонаті Італії. Брайтон нестабільний, команда може або зіграти сильний матч, або програти. Сильної гри від «Чайки» на виїзді чекати не доводиться. У найближчій зустрічі хлопці Де Россі переможуть, «вовчиці» за рахунок кращої кондиції та підтримки з трибун візьмуть гору над англійцями: перемога Роми – 2,26.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0