Спарта Прага – Ліверпуль. Чи зупинять чехи англійських грандів?

7 березня в 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА на стадіоні Epet ARENA (Прага) зустрінуться команди Прага Спарта і Ліверпуль.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Спарта Прага – Ліверпуль

Спарта Прага

Спарті довелося боротися за місце у другому раунді Ліги Європи; команда не без проблем пройшла Галатасарай. Перша виїзна зустріч для підопічних Браяна Пріске завершилася поразкою (2:3). Але у матчі-відповіді чехи вже виклалися на повну, розгромивши суперника з рахунком 4:1. У гонці бомбардирів "червоних" лідирують Кухта 3+1 та Хараслін 3+1. Празький клуб чудово виступає на своїй території; Спарта не програвала 16 зустрічей поспіль на всіх рівнях. В останньому матчі пражани у додатковий час у кубковому матчі обіграли земляків зі Славії з рахунком 3:2.

Ліверпуль

Цього сезону Ліверпуль грав у Лізі Європи, де команда з певними проблемами виграла свій квартет, випередивши Тулузу лише на одне очко. У другій половині сезону команда Юргена Клоппа набрала відмінний темп; в останніх 10 зустрічах клуб здобув 8 перемог і нічию, а також зазнав однієї поразки. Кубок Ліги склався для мерсисайдців добре; команда виграла трофей, обігравши у фіналі після додаткового часу «Челсі» з рахунком 1:0.

У виїзних матчах червоні показують себе переконливо; в 10 зустрічах клуб здобув 6 перемог, двічі зіграв внічию і двічі програв.

Спарта Прага – Ліверпуль

Прага Спарта – Ліверпуль факти

  • Спарта не програє вдома вже 16 матчів 2,89;
  • Загальний результат був більше 2,5 в останніх 7 матчах Спарти в сезоні;
  • Ліверпуль не програє в 17 з останніх 18 матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать британців переможцями матчу. Котирування успіху Спарти становили 4,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,95. Котирування Ліверпуль Вікторії зупинилися на позначці 1,85. Букмекерська контора очікує від цього матчу голів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,22, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,64. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Спарта демонструє націленість на результат; гравці продають себе великим командам через матчі в єврокубках. «Ліверпуль» — один із найсильніших клубів Англії, зараз клуб вразила серія травм, але це не заважає «червоним» здобувати перемоги. У найближчій грі, вважаю, у господарів є чудові шанси не програти. Гості втратили багатьох своїх основних гравців через травми, плюс на вихідних їх чекає очна гра проти Манчестер Сіті, тож Клопп може врятувати важливих гравців: Спарта не програє – 1X – 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0