Фрайбург – Вест Гем. Яка команда виграє першу гру?

У четвер, 7 березня, на стадіоні «Шварцвальд» відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між «Фрайбургом» і «Вест Хемом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фрайбург" – "Вест Гем".

Фрайбург

Фрайбург пройшов до наступного раунду Ліги Європи після важкого протистояння з Лансом, в якому тільки в додатковий час зумів отримати путівку в 1/8 фіналу турніру. І якщо в чемпіонаті Німеччини справи у команди йшли не дуже, то в єврокубку вони продовжують претендувати на перемогу.

На "Фрайбург" чекає дуже складний суперник, якому команда двічі програла в груповому етапі Ліги Європи. Звичайно, гравці господарів поля будуть мотивовані взяти реванш у суперників і намагатимуться забезпечити собі хороший результат перед матчем-відповіддю.

Вест Гем

Молотобійники починають свій шлях до плей-офф Ліги Європи зі стадії 1/8 фіналу і вважаються одними з головних фаворитів на перемогу в турнірі. Останнім часом команда Девіда Мойєса не радує своїх уболівальників грою та результатами, але Ліга Європи може стати саме тим змаганням, у якому команда спробує реабілітуватися.

У чемпіонаті Англії Вест Хем безнадійно відстає від команд, які претендують на місце в єврокубковій зоні, тому в другій частині сезону може зосередитися на Лізі Європи. "Молотобійці" знають, як перемогти "Фрайбург", і будуть налаштовані грати з позиції сили в першій грі.

Фрайбург – Вест Гем

Факти про матч Фрайбург – Вест Гем

  • У цій Лізі Європи команди вже зустрічалися на єврокубковій стадії, і обидва рази «Вест Гем» переміг: 2:0 і 2:1;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Фрайбурга ставка на тотал перевищує (2,5) 1,90;
  • У середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Вест Хема ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • Вест Хем виграв п'ять із шести матчів поточної Ліги Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 1/8 фіналу Ліги Європи: на перемогу Фрайбурга можна поставити 2,55, на нічию – 3,30, а на перемогу Вест Хема - за 2,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ці суперники вже двічі зустрічалися на нинішньому груповому етапі Ліги Європи, і обидва матчі "Вест Гем" виграв. Але все одно це буде протистояння команд приблизно рівного класу, і букмекери віддають перевагу Фрайбургу лише через домашній статус зустрічі для німецької команди. І господарі, і гості будуть налаштовані на досягнення бажаного результату, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0