Реал Мадрид проти РБ Лейпциг. Чи є у Буллз шанси?

6 березня в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на "Сантьяго Бернабеу Арена" (Мадрид) зустрінуться команди "Реал" і "РБ Лейпциг". Результат першої гри – 1:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Реал Мадрид» проти «РБ Лейпциг».

Реал Мадрид

Реал виступає переконливо; в останніх 10 матчах команда здобула сім перемог, двічі зіграла внічию і зазнала однієї поразки. У Лізі чемпіонів хлопці Карло Анчелотті також добре виступають; у виїзному матчі 1/8 фіналу клуб зазнав поразки від РБ Лейпциг з рахунком 1:0. Автором переможного голу «Лос Бланкос» став Діас. Лідером бомбардирської гонки "Лос Бланкос" є Беллінгем, на рахунку якого 4 голи і 3 асисти. «Реалу» немає рівних на своїй території; команда не програє вже 18 матчів поспіль.

В останньому матчі Ла Ліги мадридці знову тріумфували, обігравши Севілью з рахунком 1:0.

РБ Лейпциг

РБ Лейпциг не може похвалитися стабільною грою; в останніх 10 зустрічах німці здобули лише три перемоги, двічі зіграли внічию і зазнали п'яти поразок. У головному європейському турнірі підопічні Марко Роуза також виступають невдало; в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів клуб поступився вдома мадридському «Реалу» з рахунком 0:1. Опенда лідирує в гонці бомбардирів Red Bulls; бельгієць забив 4 голи. На виїзді РБ Лейпциг абсолютно слабкий, здобувши 2 перемоги та 2 нічиїх в останніх 10 матчах, зазнавши 6 поразок.

У Бундеслізі "Бики" теж помилилися, програвши на виїзді "Баварії" з рахунком 1:2.

Реал Мадрид проти РБ Лейпциг

Реал Мадрид – РБ Лейпциг факти

  • Реал Мадрид не програє в останніх 30 офіційних зустрічах;
  • Реал Мадрид не програє вдома в цьому сезоні, серія складається з 18 матчів;
  • Загальна сума була меншою за 2,5 у 5 з останніх 6 зустрічей Реала цього сезону 2,55.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями матчу. Коефіцієнт на перемогу Реала становив 1,60. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,60. Котирування зупинилися на Victoria Leipzig на 5.40. Букмекер чекає голів з матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,55, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,51. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал є явним фаворитом пари, команда досягла успіху на виїзді, а вдома мадридці ще стабільніші та сильніші. «РБ Лейпциг» переживає кризу, і на виїздах цього сезону він зовсім не блищить. Я думаю, що «Лос Бланкос», незважаючи на всі свої проблеми, досягнуть ще одного успіху, вигравши матч і путівку в чвертьфінал: перемога «Реала» – 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0