Баварія проти Лаціо. Чи уникне Баварія повного провалу сезону?

5 березня в 1/8 фіналу плей-офф Ліги чемпіонів на "Альянц Арені" (Мюнхен) зійдуться команди "Баварія" і "Лаціо". Результат першої зустрічі – 0:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Лаціо".

«Баварія»

«Баварія» сенсаційно і в невідповідний момент потрапила в кризу; в останніх п'яти зустрічах команда здобула лише одну перемогу, зазнавши трьох поразок. Невдалим для підопічних Томаса Тухеля став і перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому команда на виїзді з мінімальним рахунком поступилася італійському Лаціо 0:1. Кейн лідирує в гонці бомбардирів баварців з 4 голами і 3 асистами. Вдома Мюнхен виступає переконливо; У 10 зустрічах команда здобула 8 перемог і зіграла внічию, зазнавши лише однієї поразки.

Перед матчем у Європі мюнхенці знову оступилися в Бундеслізі, не зумівши на виїзді обіграти Фрайбург 2:2. Перемога дісталася баварцям на 86-й хвилині, коли суперник зрівняв рахунок.

Лаціо

Лаціо виступає непостійно; в останніх 10 матчах італійці здобули 5 перемог і зіграли внічию, зазнавши при цьому 4 поразки. Підопічні Мауріціо Саррі показали несподіваний результат у першому турі Ліги чемпіонів, обігравши в домашньому матчі мюнхенську Баварію з рахунком 1:0. Автором переможного голу «орлят» став Іммобіле. Чіро також є лідером у гонці бомбардирів клубу; на його рахунку вже 4 голи. Результати римлян на виїзді не блищать; в останніх 10 матчах сезону клуб здобув 4 перемоги та нічию, зазнавши 5 поразок.

Невдало «орлята» і в останньому матчі Серії А, поступившись на виїзді «Фіорентині» з рахунком 1:2.

Баварія проти Лаціо

Баварія – Лаціо факти

  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 7 з останніх 10 очних матчів Баварії сезону 1,58.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху мюнхенців. Коефіцієнт на перемогу "Баварії" становив 1,28. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 6,40. Для Вікторії Лаціо котирування зупинилися на 11.00. Букмекер чекає голів з матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,39, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» здавалася машиною для перемог, але за останній календарний рік у Мюнхені відбулося багато змін, які призвели до поточної кризи на футбольному полі. Лаціо не вистачає зірок з неба в Серії А; в єврокубках вихід у плей-офф Ліги чемпіонів – це вже хороший результат для команди. Але потім вони стикаються з абсолютно аморфним велетнем, з яким можна змагатися і перемагати, як показав матч у Римі. Чесно кажучи, я вболівальник мюнхенців зі стажем, але зараз великого успіху від них не чекаю, плюсовий гандикап для гостей є подарунком у цій грі: Лаціо не програє більше ніж у 2 голи – фора 2 (+2) – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0