Атлетіко – Бетіс. Чи продовжить «Севілья» безпрограшну серію?

3 березня в матчі 27-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Атлетіко» і «Бетіс». Матч прийме "Метрополітано Арена" (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" проти "Бетіса".

Атлетіко

Атлетіко почувається не найкращим чином на цьому етапі сезону; в останніх п'яти зустрічах клуб здобув одну перемогу та нічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі Прімери підопічні Дієго Сімеоне також зіграли менше, зігравши внічию з Альмерією 2:2. Голами у "матрацників" відзначилися Корреа і Де Поль. "Атлетіко" займає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 52 очки, при коефіцієнті м'ячів 52:28. У мадридській гонці бомбардирів лідирує Мората з 13+1 і Грізманн з 11+6.

Індіанці ще не програвали в чемпіонаті на своїй території; клуб зібрав успішну серію з 13 матчів.

Betis

Betis виступає з перемінним успіхом; у 10 зустрічах клуб здобув 4 перемоги та 3 нічиї, зазнавши 3 поразок. В останньому матчі підопічні Мануеля Пеллегріні змогли підняти настрій, здолавши вдома Атлетік Більбао з рахунком 3:1. Голами у зелено-білих відзначилися Авіла та Джонні, ще один гол був забитий після автоголу. Бетіс займає 6-е місце в турнірній таблиці з 42 очками та різницею м'ячів 31:26. Найкращі бомбардири "Бетикос" - Вілліан Хосе (7+3) та Іско (6+3).

На виїзді зелено-білі провели 12 матчів Ла Ліги, здобувши три перемоги та шість нічиїх, зазнавши трьох поразок.

Атлетіко – Бетіс

Факти про матч Атлетіко – Бетіс

  • Атлетіко не програє вдома в 21 з останніх 22 матчів сезону;
  • Бетіс не програє в 19 з останніх 21 матчів Ла Ліги;
  • Загальна кількість забитих голів була меншою за 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Атлетіко сезону 2,14.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко становив 1,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,53. Для Victoria Betis котирування зупинилися на позначці 5,58. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 2,14, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На виїзді «Атлетіко» не дуже добре, але вдома команда програє всім суперникам. Бетіс, не маючи особливого фінансування та зіркового складу, цього сезону надзвичайно безкомпромісний і має намір боротися за найвищі місця. Обидві команди добре грають в обороні, тому я не очікую багато голів в очній зустрічі: тотал менше 2,5 – 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0