Зеніт – Спартак. Хто переможе в дербі двох столиць?

2 березня в грі 19-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні "Газпром Арена" (Санкт-Петербург) зустрінуться "Зеніт" і "Спартак" Москва.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Спартак».

Зеніт

Зеніт У першій частині сезону припустився ряду серйозних помилок, тому пітерці не першими пішли на перерву. В останньому матчі чемпіонату підопічні Сергія Семака змогли добитися успіху, обігравши вдома «Нижній Новгород» з рахунком 1:0. У складі синьо-біло-блакитних гол забив Кассіє. Зеніт посідає друге місце в турнірній таблиці, набравши 36 очок, при співвідношенні м'ячів 35:17. Гонку бомбардирів зенітників очолює Кассьє, на рахунку якого 14 голів і результативна передача.

Міжсезоння пітерці провели активно, клуб взяв участь у 9 товариських матчах, здобувши 6 перемог і 2 нічиїх, при цьому зазнавши 1 поразки.

«Спартак»

«Спартак» провів нестабільний сезон; московити знову зіткнулися з тими ж проблемами, які мучили їх раніше. І все ж в останньому матчі чемпіонату Росії підопічні Гільєрмо Абаскаля змогли виправити своє становище, клуб вдома впевнено розігрався з «Крилами Рад» 3:0. Голами у червоно-білих відзначилися Промес, Соболєв і Мартінс. «Спартак» займає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 30 очок, різниця м’ячів – 27:24. Промес лідирує в гонці бомбардирів Гладіаторів із 6 голами та 6 асистами.

У міжсезоння москвичі провели шість товариських матчів, здобувши п'ять перемог і одну поразку.

Зеніт – Спартак

Зеніт – Спартак факти

  • Зеніт не програвав вдома в останніх 7 зустрічах;
  • Зеніт не програвав Спартаку в останніх 14 домашніх іграх 1,54.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені, що господарі поля переможуть. Котирування успіху «Зеніту» становили 1,54. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,70. Котирування Вікторії Спартак зупинилися на позначці 5,80. Букмекер очікує від російських клубів результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,32, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» не має наміру віддавати суперникам титул, тому з першої гри 2024 року від команди очікують яскравого та якісного футболу. «Спартаку» не вистачає стабільності, тому команда трохи відстає від лідерів турніру. Матч обіцяє бути захоплюючим; перемога господарів залишає їх у чемпіонській боротьбі. Вікторія Москвичів може повернути їх у боротьбу за титул, або повністю закрити цю тему на сезон. Думаю, гранди порадують забитими м'ячами: тотал понад 3 – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0