Брентфорд проти Челсі. Чи вдасться господарям відібрати очки у синіх?

У суботу, 2 березня, на стадіоні «Брентфорд Ком’юніті Стедіум» відбудеться матч «Брентфорд» – «Челсі» в рамках 27-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брентфорд" проти "Челсі".

Брентфорд

Брентфорд займає останнє місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії та має лише одну перемогу в останніх п’яти раундах. «Бджоли» явно переживають не найкращу частину сезону і поки не можуть знайти вихід із поточної кризи, явно розчарувавши своїх уболівальників як грою, так і результатом.

У майбутньому матчі "Брентфорду" знову буде важко розраховувати на якісь очки, але, з іншого боку, "бджоли" дуже добре грали проти "Челсі" в останні роки. У першому турі Прем'єр-ліги команда впевнено обіграла "синіх" і тепер знову спробує здивувати публіку в матчі проти фаворита.

«Челсі»

«Челсі» навряд чи зможе суттєво покращити своє турнірне становище до кінця нинішнього чемпіонату Англії, тому команда Маурісіо Почеттіно просто намагатиметься добитися бажаного результату в кожному новому турі. Проте відставання від лідерів надто велике, і "синім" буде важко навіть вийти в єврокубкову зону.

Можливо, ця обставина допоможе гравцям "Челсі" зіграти без тиску і в новому матчі вони зможуть взяти реванш у суперника за поразку в першому колі. Саме гості в такій зустрічі намагатимуться грати з позиції сили та створюватимуть велику кількість моментів біля воріт суперника.

Брентфорд проти Челсі

Факти щодо Брентфорда проти Челсі

  • У матчі першого туру цього чемпіонату Англії «Брентфорд» несподівано переміг «Челсі» з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,55;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,50;
  • Брентфорд виграв три з останніх п'яти матчів проти Челсі у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч нового туру чемпіонату Англії: на перемогу Брентфорда можна поставити за 3,30, на нічию – за 3,80, а на перемогу Челсі - за 2,11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч нового туру чемпіонату Англії, в якому Челсі спробує перервати негативну серію в матчах проти Брентфорда. Це один із найнезручніших суперників для «синіх» серед нетопових британських команд, тому на підопічних Почеттіно, швидше за все, чекає дуже складна гра. Клас і досвід приїжджих гравців можуть зіграти ключову роль у такій битві, і будь-яка серія рано чи пізно закінчується. Тому ставка на перемогу Челсі за 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0