Бетіс – Вільяреал. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

10 березня в матчі 28-го туру іспанської Прімери на арені Беніто Вільямарін (Севілья) зустрінуться команди «Бетіс» і «Вільяреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Вільяреал".

Betis

Betis виступає з перемінним успіхом; в останніх 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги, 3 рази зіграла внічию і зазнала 3 поразок. В останньому матчі іспанської Ла Ліги підопічні Мануеля Пеллегріні залишилися ні з чим; на виїзді команда програла мадридському «Атлетіко» з рахунком 1:2. Гол у складі зелено-білих відзначився Карвалью. "Бетіс" посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 42 очки, при співвідношенні м'ячів 32:28. Найкращі бомбардири "Бетикос" - Вілліан Хосе (7+3) та Іско (6+3).

На своїй території «зелено-білі» провели 14 матчів Прімери, здобувши 7 перемог і 6 нічиїх, лише одного разу поступившись.

Вільяреал

Вільяреал дещо покращив свій рівень гри; команда не знає поразок з 2 січня, накопичивши успішну серію з 7 матчів. У фінальному матчі чемпіонату підопічні Марселіно добилися успіху, не залишивши на своїй території і сліду від «Гранади» 5:1. У господарів забили Сорлот (хет-трик), Капу та Гедес. "Вільяреал" займає 12-е місце в турнірній таблиці з 32 очками та співвідношенням м'ячів 43:49. У гонці бомбардирів «жовту підводний човен» лідирують Сорлот 12+4 і Морено 10+2.

На виїзді команда провела 13 матчів у рамках чемпіонату, здобувши по 4 перемоги та нічию, а також зазнавши 5 поразок.

Бетіс – Вільяреал

Бетіс – Вільярреал: факти

  • Вільяреал не програє в останніх 7 матчах Ла Ліги;
  • Обидві команди забили у 8 з останніх 10 матчів Вільярреала цього сезону 1,66;
  • Загальна сума була менше 2,5 у 7 з останніх 10 матчів Бетіса сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі севільцям. Коефіцієнт на перемогу Бетіса становив 2,01. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,66. Котирування Вікторії Вільяреал зупинилися на позначці 3,66. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,76. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останні матчі сезону у Бетіса не йдуть добре; Севілья вже не мріє про Лігу чемпіонів, а продовжує боротьбу за вихід у єврокубки. Вільяреал поступово приходить до тями, команда відійшла від зони вильоту і може продовжити підйом у турнірній таблиці. Зараз команди мають різні форми, плюс у них різні сильні сторони; для господарів – оборона, з не найефективнішою атакою. У гостей все навпаки: забивають багато, а пропускають ще частіше. Що стосується очної зустрічі, я думаю, заб'ють обидва клуби: заб'ють обидва - так - 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0