Барселона проти Наполі. Хто з грандів продовжить боротьбу за трофей?

12 березня в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться команди "Барселона" і "Наполі". Матч прийме "Олімпіко Арена" (Барселона). Результат першого матчу – 1:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Наполі".

Барселона

Барселона демонструє гідний рівень гри; в останніх 10 матчах каталонці святкували п'ять перемог, здобувши три перемоги і зазнавши двох поразок. Підопічні Хаві також досягли прийнятного результату в Лізі чемпіонів, зігравши на виїзді внічию з Наполі 1:1 у першому матчі 1/8 фіналу. Єдиний гол у складі синьо-гранатових забив Левандовскі. В авангарді атаки Барселони – Жоау Фелікс 3+1 і Торрес 3+1. Каталонці добре виступають вдома; в 10 матчах клуб здобув шість перемог і зіграв внічию, а також зазнав трьох поразок.

В останньому матчі чемпіонату Іспанії "синьо-гранатові" вдома перемогли "Мальорку" з рахунком 1:0.

Наполі

Наполі грає в середньому темпі в цій частині сезону; у 10 матчах «ослики» здобули чотири перемоги та нічию, а також зазнали двох поразок. В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів підопічні Франческо Кальцона не змогли перемогти; команда на своїй території зіграла внічию з Барселоною – 1:1. У неаполітанців забив Осімен. Нігерійський форвард також є найкращим бомбардиром клубу в поточному сезоні; На рахунку Віктора 2 голи і асист. «Сині» не мають великих результатів на виїзді; клуб здобув 3 перемоги та 2 нічиї, а також зазнав 5 поразок.

В останньому матчі чемпіонату Італії неаполітанці вдома поділили очки з «Торіно» 1:1.

Барселона проти Наполі

Барселона проти Наполі факти

  • Барселона не програє в останніх 7 очних зустрічах з Наполі;
  • Барселона не пропускала в останніх 3 матчах сезону 2,90;
  • Барселона не програє в останніх 8 матчах сезону;
  • Наполі не програє в останніх 6 матчах сезону;
  • Обидві команди забили в останніх 6 зустрічах Наполі в сезоні 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу каталонцям. Котирування успіху Барселони становили 1,96. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування Вікторії Наполі зупинилися на позначці 3,95. Букмекер чекає голів з матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,06, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,77. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона покращилася за останні тижні, тривалий час не програвала і навіть перестала пропускати голи в останніх зустрічах. Наполі показує нестабільність, але також покращився за останні тижні завдяки серії матчів без поразок. Майбутній матч важливий для команд, тому не думаю, що вони будуть ризикувати, тому я не очікую видовищного та результативного футболу: тотал менше 2,5 – 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0