Атлетіко – Інтер. Хто з грандів продовжить боротьбу за трофей?

13 березня в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на «Метрополітано Арені» (Мадрид) зійдуться команди «Атлетіко» та «Інтер». Результат першої зустрічі – 0:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" проти "Інтера".

Atlético

Atlético показує слабкі результати в останні тижні; в останніх п'яти матчах команда здобула дві перемоги та нічию, зазнавши при цьому двох поразок. Підопічні Дієго Сімеоне також помилилися у виїзному матчі Ліги чемпіонів, програвши з мінімальним рахунком Інтеру 0:1. Лідери бомбардирської гонки серед матрацників – Грізманн 5+0 і Мората 5+0. Вдома «Атлетіко» показує хороший рівень гри; в 10 матчах іспанці здобули 8 перемог і зіграли внічию, при цьому зазнавши лише однієї поразки.

В останньому матчі Ла Ліги індійці на виїзді сенсаційно поступилися Кадісу 0:2.

Інтер

Інтер мчить вперед на повній швидкості, команда незмінно перемагає 12-й матч поспіль. Удача була на боці хлопців Сімоне Індзагі і в Лізі чемпіонів; у першому матчі 1/8 фіналу господарі поля були сильнішими за мадридський Атлетіко 1:. Автором переможного голу для "чорно-синіх" став Арнаутович. Лідером бомбардирської гонки італійців є Мартінес, на рахунку якого два голи та результативна передача. Інтер добре виступає на виїзді; клуб ще не програвав у новому сезоні, зібравши серію з 18 матчів.

В останній грі Серії А міланці на виїзді обіграли Болонью з рахунком 1:0.

Атлетіко – Інтер

Атлетіко – Інтер: факти

  • Інтер не програє в останніх 31 матчах сезону;
  • Обидві команди не забили в 6 з останніх 8 зустрічей Атлетіко цього сезону. 1,95.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу міланцям. Коефіцієнт успішності Атлетіко склав 2,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на 2,50. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко продовжує лихоманити; в Ла Лізі команда більше не бореться за трофей. «Інтер» проводить потужний сезон, команда на голову вище своїх суперників в Італії, а в Європі виглядає солідно. Враховуючи нестабільність мадридців і чудову форму міланців, думаю, гостям вдасться відстояти домашню перевагу: «Інтер» не програє – фора 2 (0) – 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0