Астон Вілла проти Аякса. Яка команда вийде до чвертьфіналу Ліги конференцій?

Матч-відповідь "Астон Вілла" - "Аякс" в рамках 1/8 фіналу Ліги конференцій відбудеться в четвер, 14 березня, на "Вілла Парк".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Астон Вілла" – "Аякс".

«Астон Вілла»

У першому матчі на виїзді «Астон Вілла» не змогла перемогти «Аякс» і навіть залишила поле без голів, що в нинішньому сезоні трапляється з бірмінгемською командою дуже рідко. Тож тепер на своєму стадіоні команда Унаї Емері вирішуватиме вихід у чвертьфінал Ліги конференцій.

"Астон Вілла", безумовно, буде фаворитом матчу-відповіді і намагатиметься грати з позиції сили, номер один. У складі «Бірмінгема» досить багато крутих і досвідчених гравців, але жорсткий і напружений графік матчів, безумовно, вплине на результати команди.

Аякс

Нідерландці в першому матчі виконали завдання-мінімум і зуміли не програти, залишивши собі хороші шанси поборотися перед матчем-відповіддю. «Аякс» як і раніше буде аутсайдером, але в першому матчі команда гідно виглядала проти суперників з англійської Прем'єр-ліги.

У «Аякса» теж складний календар, адже команда намагається покращити свою турнірну таблицю в чемпіонаті Нідерландів. Лігу конференцій важко назвати пріоритетним турніром для команди на цьому етапі сезону, але в наступній зустрічі гості спробують здивувати футбольну громадськість і пройти далі.

Астон Вілла проти Аякса

Факти про матч "Астон Вілла" - "Аякс".

  • У першому матчі 1/8 фіналу Ліги конференцій Астон Вілла та Аякс зіграли внічию з рахунком 0:0.
  • До цього суперники лише один раз грали між собою в єврокубках: у 2008 році «Астон Вілла» перемогла «Аякс» з рахунком 2:1;
  • В середньому у восьми з десяти матчів за участю Аякса ставка на тотал перевищує (2,5) 1,75;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю «Астон Вілли» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,80;
  • Астон Вілла не програє в Лізі конференцій вже шість матчів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги конференцій: на перемогу Астон Вілли можна поставити за 1,58, на нічию – за 4,10, а на перемогу "Аякса" - за 5,60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ці суперники не порадували вболівальників голами в першому матчі 1/8 фіналу Ліги конференцій, тому до нової зустрічі підходять без переваги. Проте «Астон Вілла» через домашній статус матчу по праву вважається фаворитом цієї гри. Але в «Аякса», особливо після першого матчу, явно більше оптимізму і навіть на виїзді вони шукатимуть свої шанси біля воріт суперника. Ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0