Вест Хем – Фрайбург. Яка команда вийде до наступного раунду Ліги Європи?

У четвер, 14 березня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч-відповідь між Вест Гемом і Фрайбургом в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи (результат першого матчу 0:1).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Фрайбург".

Вест Хем

Лондонці не змогли порадувати своїх уболівальників у першому матчі, поступившись на виїзді з рахунком 0:1. «Молотобійці», незважаючи на досить рівну гру, не змогли скористатися створеними моментами та пропустили наприкінці матчу. Тепер «Вест Хем» спробує компенсувати це перед своїми вболівальниками на рідному полі.

Перед командою Девіда Мойєса справді стоїть складне завдання, адже останнім часом команда грає дуже нестабільно, переживаючи дуже насичену та важливу частину сезону. Але в наступній зустрічі Вест Хем буде налаштований відігратися і докладе всіх зусиль, щоб вийти вперед.

Фрайбург

Але Фрайбург зумів використати свій шанс у першому матчі і тепер має мінімальну перевагу перед матчем-відповіддю. Звичайно, німецька команда хотіла б розраховувати на більше, але один гол цілком може зіграти ключову роль у такому протистоянні.

У новому матчі «Фрайбургу», ймовірно, доведеться грати другим номером і грати за рахунком. Попереду команда буде робити ставку на контратаки та стандарти, і така тактика цілком може принести успіх гостям, для яких успішний виступ у Лізі Європи може врятувати поточний сезон.

Вест Хем – Фрайбург

Вест Гем – Фрайбург факти

  • У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Фрайбург» на своєму стадіоні обіграв «Вест Гем» з рахунком 1:0;
  • Раніше команди вже зустрічалися в цій Лізі Європи на груповому етапі і обидва рази переміг «Вест Хем»: 2:0 і 2:1;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Фрайбурга ставка на тотал перевищує (2,5) 2,10;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Вест Хема ставка робиться на те, що заб'ють обидві команди (2,05).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи: на перемогу Вест Хема можна поставити за 1,72, на нічию – за 3,80, а на перемогу Фрайбурга - за 5,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч-відповідь, в якому серйозна інтрига зберігається після першого бою. У першому матчі «Фрайбург» зміг з мінімальним рахунком переграти «Вест Гем» і тепер намагатиметься зберегти цю перевагу на виїзді. «Молотобійцям» потрібно йти вперед і ризикувати, тому можна очікувати від господарів агресивної гри на половині поля суперника. Хочеться вірити, що матч-відповідь буде багатшим на голи, і логічним видається ставка на «обидві заб'ють» за 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0