Вільяреал – Марсель. Чи вдасться господарям відродити інтригу?

У четвер, 14 березня, на стадіоні «Естадіо де ла Кераміка» відбудеться матч-відповідь «Вільяреал» — «Марсель» в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи (результат першого матчу 0:4).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Марсель".

Вільяреал

Іспанська команда відверто провалила перший виїзний матч проти Марселя і поставила себе в дуже неприємне становище перед матчем-відповіддю. «Жовта підводний човен» програла з рахунком 0:4 і тепер її врятує лише диво і якесь неймовірне перетворення в майбутньому матчі.

Звісно, «Вільяреал» не збирається просто так здаватися і хоча б спробує голосно грюкнути дверима на рідному стадіоні, порадувавши своїх уболівальників. Господарям цього матчу просто нічого втрачати, а значить, вони будуть активно атакувати і шукати свої шанси в чужих володіннях.

«Марсель»

«Марсель» провів дуже сильний перший матч проти «Вільяреала» на своєму домашньому стадіоні та заслужено з великим рахунком переграв суперника. Французька команда дуже впевнено крокувала до наступного раунду Ліги Європи і майже напевно не розтринькає такого солідного лідерства.

Після зміни тренера Марсель дійсно змінився на краще; команда показала чудову переможну серію, стабільно забиваючи суперникам 4-5 голів. У матчі-відповіді з «Вільярреалом» гостям не потрібно влаштовувати гольову феєрію, але вони точно не відсиджуватимуться в обороні всі 90 хвилин.

Вільяреал – Марсель

Вільярреал – Марсель: факти

  • У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Марсель" несподівано переміг "Вільяреал" з рахунком 4:0;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Вільярреала ставка на Оверхед (2,5) 1,53;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Марселя ставка на «обидві команди заб'ють» 1,55;
  • В останньому матчі Вільярреал перервав серію з п'яти ігор поспіль без поразок в єврокубках.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи: на перемогу Вільярреала можна поставити 2,05, на нічию – 4,10, а на перемогу Марселя - за 3,30. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтриги в цьому протистоянні практично немає, адже «Вільярреалу» потрібно зробити справжній подвиг, щоб вийти в наступний раунд Ліги Європи, забивши чотири голи. Марсель перебуває у відмінній формі і точно не дозволить господарям зробити казковий камбек. З іншого боку, результат першої гри дозволяє обом командам грати без тиску і для власного задоволення, тому ставка на тотал більше (3) становить 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0