Фенербахче - Уніон. Чи буде нова поразка в цьому протистоянні?

У четвер, 14 березня, на стадіоні "Шюкрю Саракоглу" відбудеться матч-відповідь "Фенербахче" - "Уніон" в рамках 1/8 фіналу Ліги конференцій (результат першого матчу - 3:0).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фенербахче" проти "Уніону".

Фенербахче

«Фенербахче» чудово провів перший матч 1/8 фіналу Ліги конференцій проти «Уніону», створивши впевнену основу для бою у відповідь. Гравці турецької збірної забили три голи без відповіді і тепер спробують завершити розпочате на рідному стадіоні перед своїми вболівальниками.

Враховуючи складний і насичений календар, а також боротьбу за першість у турнірній таблиці чемпіонату Туреччини, тренерський штаб «Фенербахче» неодмінно допустить резервних гравців до матчу-відповіді проти «Уніону». Але навіть з такими гравцями господарі зобов’язані вийти в наступний етап турніру.

Уніон

Єврокубкова казка скромного бельгійського Уніону, схоже, добігає кінця. Після важкої розгромної домашньої поразки цій команді потрібно буде зробити майже неможливе, щоб забезпечити путівку до чвертьфіналу Ліги конференцій поточного розіграшу.

Союз справді провів дуже слабку першу зустріч і за тиждень виправити ситуацію буде неймовірно важко. Але бельгійська команда точно не має наміру легко здаватися і приїде до Туреччини із завданням показати привабливий рівень гри та виступити набагато краще, ніж у першому матчі.

Фенербахче - Уніон

Фенербахче проти Юніон факти

  • У першому матчі 1/8 фіналу Ліги конференцій «Фенербахче» впевнено переміг «Уніон» з рахунком 3:0;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Союзу робиться ставка на тотал понад (2,5) 1,85;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю «Фенербахче» ставка на «обидві команди заб'ють» 1,67;
  • У поточному єврокубковому сезоні "Фенербахче" жодного разу не зіграв унічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги конференцій: на перемогу «Фенербахче» можна поставити за 2,13, на нічию – за 3,50. , а на перемогу Союзу - за 3,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Результат першого матчу дозволяє футболістам "Фенербахче" відчувати себе комфортно перед матчем-відповіддю з "Уніоном", адже бельгійській команді буде дуже складно відіграти три голи на виїзді. «Юніон» обов’язково буде ризикувати і йти вперед, команді просто нічого втрачати і вона змушена шукати свої шанси біля воріт суперника. У новій грі турецька команда також спробує довести свою перевагу над суперником. Гарним вибором здається ставка на тотал більше (2,5) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0