Осасуна - Реал Мадрид. Чи відберуть господарі очки у «Лос Бланкос»?

16 березня в матчі 29-го туру іспанської Прімери на арені «Ель Садар» (Памплона) зустрінуться команди «Осасуна» і «Реал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Осасуна» проти «Реал Мадрид».

Осасуна

Осасуна виступає з різним ступенем успіху; в останніх 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги і 2 нічиї, при цьому зазнавши 4 поразки. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Джагоби Аррасате також не вдалися, поступившись на виїзді Жироні з рахунком 0:2. «Осасуна» посідає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 36 очок, при коефіцієнті 31:39. Будімір лідирує в гонці бомбардирів "червоних", хорват забив 14 голів і віддав дві гольові передачі.

На своїй території команда провела 14 матчів у Прикладі, здобувши 6 перемог і 3 нічиї, були й невдачі, яких аж п’ять у власних стінах.

Реал Мадрид

Реал не програє в Ла Лізі з вересня, зібравши за цей час успішну серію з 22 матчів. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Карло Анчелотті теж показали свій клас, не залишивши на своїй території і сліду від Сельти 4:0. Точні удари Вінісіуса Жуніора та Гюлера принесли мадридцям перемогу, ще два голи були автоголами. Реал займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 69 очок, при співвідношенні м'ячів 60:18. У гонці найкращих бомбардирів "Лос Бланкос" лідирують Беллінгем з 16+3 і Вінісіус Жуніор з 10+4.

На виїзді мадридці провели 14 матчів у чемпіонаті, здобувши 9 перемог і 4 нічиї, поступившись суперникам лише в одному матчі.

Осасуна - Реал Мадрид

Факти Осасуни проти Реала

  • Реал Мадрид не програє в останніх 22 матчах Ла Ліги;
  • У Осасуни менше 2,5 голів, забитих в останніх 5 матчах Ла Ліги 1,99.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців переможцями матчу. Коефіцієнт на перемогу Осасуни становив 5,86. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,27. Котирування Victoria Real зупинилися на позначці 1,56. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,99, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,84. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Осасуна» закріпилася в середині турнірної таблиці, їй не загрожує вилет і навіть може поборотися за вихід у єврокубки. «Реал» продовжує крок до чемпіонського титулу, і сумнівів у його остаточному успіху немає. У найближчій зустрічі, думаю, підопічні Анчелотті підтвердять свій клас і амбіції, забравши в свою скарбничку ще три очки: перемога Реала з гандикапом 2 (-1) – 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0