Ланс проти Ніцци. Невже орлята порушать занурення?

16 березня в матчі 26-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Ланс» і «Ніцца». Бій прийме арена Bollar-Delelis (Ланс).

Наші експертні прогнози та аналіз проти Lens проти Nice

Ленс

Ленс добре показав себе протягом сезону; У 10 матчах команда здобула 5 перемог і 2 нічиї, зазнавши при цьому трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Франка Езе змогли добитися успіху, зламавши опір Бреста вдома з рахунком 1:. Автором переможного голу у складі господарів став Агілар. Ленс посідає 4-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 42 очки, при співвідношенні м'ячів 34:24. У гонці бомбардирів «криваво-золотих» лідирують Саїд 6+0 і Сотока 5+5.

У рідних стінах Ленс провів 12 матчів у чемпіонаті, здобувши 7 перемог і 2 нічиїх, поступившись конкурентам у трьох зустрічах.

Ніцца

Ніцца знаходиться в кризовій ситуації; команда не перемагала з 11 лютого, зібравши за цей час серію з п'яти матчів. В останньому матчі французької Ліги 1 підопічні Франческо Фаріолі знову невдало, поступившись вдома Монпельє з рахунком 1:2. Голом у складі орлят відзначився Бога. Ніцца опустилася на 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 40 очок, при співвідношенні м'ячів 24:19. Лідери результативної гонки «гімнастів» – Моффі 7+2 та Бога 4+2.

На виїзді «орлята» провели 12 матчів у чемпіонаті країни, здобувши 4 перемоги та 3 нічиї, а також зазнавши 5 поразок.

Ланс проти Ніцци

Об’єктив проти приємних фактів

  • Ніцца не може виграти останні 6 матчів Ліги 1 2.07.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху Ленса становили 2,07. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,38. Котирування зупинилися на Victoria Nice на позначці 3,77. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом – 2.22, «Тотал більше 2» з лапками – 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ленс, як і минулого сезону, бореться за медалі, набираючи очки за рахунок хорошої гри в захисті. «Ніцца» після відмінної першої половини сезону провалюється в останніх турах, продовжуючи довгу серію без перемог, через що опустилася на 6 місце в Лізі 1. «Орлята» дуже слабо грають в атаці, а в обороні все частіше робить помилки. Не думаю, що майбутній матч вийде видовищним, феєрії від гостей цього сезону чекати не варто, та й господарі не надто результативні: тотал менше 2 – 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0