Фулхем проти Тоттенхема. Чим закінчиться наступне лондонське дербі?

У суботу, 16 березня, на стадіоні "Крейвен Котедж" відбудеться матч "Фулхем" - "Тоттенхем" в рамках 29-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фулхем» – «Тоттенхем».

Фулхем

«Дачники Фулхема» в останньому турі Чемпіонату Англії на виїзді поступилися «Вулвергемптону» і підтвердили статус дуже нестабільної команди, яка не може видавати хорошу позитивну серію. "Фулхем" знаходиться в середині таблиці Прем'єр-ліги без шансів піднятися вище.

Також «Фулхем» захистився від потрапляння в небезпечну зону, тому можна з упевненістю сказати, що команда просто завершує сезон і може грати в задоволення в турах, що залишилися. Попереду у «Дачників» важка домашня гра, і фактор домашнього поля повинен допомогти команді зіграти добре.

Тоттенхем

Але Тоттенхем здобув важливу гостьову перемогу над Астон Віллою в останньому турі англійської Прем'єр-ліги і наблизився до четвірки лідерів турнірної таблиці. Шпори забили супернику чотири голи без відповіді і тепер підходять до матчу нового туру в гарному настрої.

Відсутність єврокубкових матчів може зіграти на руку лондонцям, які зосереджені виключно на виступах у чемпіонаті Англії. У наступній зустрічі Тоттенхем буде фаворитом, тому гостям, перш за все, варто очікувати агресивної гри в атаці.

Фулхем проти Тоттенхема

Фулхем – Тоттенхем факти

  • У першому турі цього чемпіонату Англії «Тоттенхем» переміг «Фулхем» з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,50;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,46;
  • Тоттенхем виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Фулхема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч у рамках нового туру Чемпіонату Англії: на перемогу «Фулхема» можна поставити 3,35, на нічию — 3,90. , а на перемогу Тоттенхема за 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч між двома лондонськими командами, які цього сезону вирішують різні завдання. Для «Тоттенхема» це буде черговий виїзний поєдинок проти непростого суперника, який, безумовно, завдасть фавориту чимало труднощів на рідному полі. В останні роки команди не радують великою кількістю голів в очних матчах, тому логічним видається ставка на тотал менше (3,5) за 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0