Бернлі – Брентфорд. Яка команда виграє цей матч?

У суботу, 16 березня, на стадіоні «Терф Мур» відбудеться матч «Бернлі» – «Брентфорд» в рамках 29-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бернлі проти Брентфорда

«Бернлі»

«Бернлі» є одним із головних аутсайдерів нинішнього чемпіонату Англії; команда заслужено знаходиться в зоні вильоту і поки не може звідти вибратися. Підопічні Венсана Компані давно не перемагали в АПЛ, але складний календар матчів може стати виправданням для команди.

У минулому турі бургундська команда нарешті перервала серію з трьох поразок поспіль, зігравши внічию з Вест Гемом. Попереду у команди зустріч з іншою командою, яка перебуває в кризі, і цього разу вдома гравці Бернлі, безумовно, захочуть показати себе з найкращого боку.

Брентфорд

Брентфорд не перемагав у Чемпіонаті Англії протягом останніх п'яти турів, зігравши проти Арсенала, Челсі, Ліверпуля та Манчестер Сіті. «Бджоли» добре розпочали цей сезон і навіть претендували на єврокубкові місця, але поступово зменшили темп і зараз опинилися в кінці турнірної таблиці.

Поєдинок проти аутсайдера «Бернлі» — хороша можливість для «Брентфорда» нарешті додати до свого рахунку три очки. Безсумнівно, що гості спробують скористатися поганою формою майбутнього суперника і спробують зіграти першим номером.

Бернлі – Брентфорд

Бернлі проти Брентфорд факти

  • У матчі першого туру цього випуску Чемпіонату Англії «Брентфорд» переміг «Бернлі» з рахунком 3:0;
  • У двох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,60;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,71;
  • Бернлі не вигравав Чемпіонат Англії протягом останніх десяти турів;
  • Брентфорд виграв два з останніх п'яти матчів проти Бернлі на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч наступного туру чемпіонату Англії: на перемогу Бернлі можна поставити 3,25, на нічию — 3,80, на Перемога Брентфорда за 2,13. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння між командами, які знаходяться в кінці турнірної таблиці Чемпіонату Англії. Обидва суперники давно не радували своїх уболівальників переможними результатами, тож така зустріч стане чудовою нагодою для одного з них повернутися на переможний шлях. І Бернлі, і Брентфорд шукатимуть свої шанси перед воротами суперників, тому ставка на тотал більше (2,5) становить 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0