Аталанта – Фіорентина. Чи перервуть господарі свою серію без перемог у Серії А?

17 березня в матчі 29-го туру італійської Серії А зустрінуться Аталанта і Фіорентина. Поєдинок прийме арена «Атлеті Адзуррі д'Італія» (Бергамо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аталанта" – "Фіорентина".

Аталанта

Аталанта повністю розвалилася, команда не може виграти п'ять матчів поспіль. В останньому поєдинку підопічні Джан П’єро Гасперіні також не виступили, поступившись на виїзді «Ювентусу» з рахунком 2:2. Копмейнерс відзначилася дублем у "королеви провінціалів". "Аталанта" посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 47 очок, із співвідношенням м'ячів 51:32. У гонці бомбардирів "Бергамотів" лідирують Копмейнерс 10+3 і Лукман 8+3.

На своїй території «богиня» провела 14 матчів, здобувши по 10 перемог і нічию, зазнавши 3 поразок.

Фіорентина

Фіорентина помітно покращилася в лютому; На даний момент в активі команди п'ять матчів без поразок. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Вінченцо Італьяно змогли закріпити очки, зігравши вдома внічию з «Ромою» 2:2. У складі «лілій» голи відзначилися Раньєрі та Мандрагора. "Фіорентина" посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 43 очки, при співвідношенні м'ячів 41:32. Бонавентура 7+2 і Гонсалес 7+2 лідирують у гонці бомбардирів Фіолетових.

Флорентійці провели на виїзді 14 матчів, здобувши 4 перемоги та 4 нічиї, а також зазнавши 6 поразок.

Аталанта – Фіорентина

Факти про матч Аталанта – Фіорентина

  • У 6 з останніх 7 матчів Аталанти в Серії А було забито більше 2,5 голів;
  • Аталанта пропустила щонайменше 2 голи в останніх 3 матчах Серії А 2,89.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування успіху Аталанти становили 1,82. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Для Вікторії Фіорентини котирування зупинилися на 4.00. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аталанта після яскравого відрізку сезону перебуває в кризі і ризикує випасти з боротьби за місце в Лізі чемпіонів. Фіорентина не програє в останніх турах, але й нечасто виграє. Загалом обидві команди зараз не в найкращій формі, регулярно пропускають голи, але й забивати не забувають. Тому я очікую голів від цього матчу: тотал понад 2,5 – 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0