Вільяреал проти Валенсії. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в Ла Лізі?

17 березня в матчі 29-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди Вільярреал і Валенсія. Поєдинок прийме Ceramica Arena (Вільяреал).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільярреал" – "Валенсія".

Вільяреал

Вільяреал в цілому показує хороший рівень гри; У 10 матчах команда здобула по чотири перемоги та нічию, зазнавши при цьому двох поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Марселіно також змогли тріумфувати, здолавши на виїзді Бетіс з рахунком 3:2. У гостей забили Баена та Сорлот, ще один гол був забитий після автоголу. "Вільяреал" посідає 11-е місце в турнірній таблиці з 35 очками та співвідношенням м'ячів 46:51. У гонці бомбардирів «жовту субмарину» лідирують Сорлот 13+5 і Морено 10+3.

На своїй території клуб провів 14 ігор у Прикладі, здобувши 4 перемоги та 4 нічиїх і програвши у 6 зустрічах.

Валенсія

Валенсія зараз виступає з перемінним успіхом; У 10 матчах клуб здобув п'ять перемог і дві нічиї, зазнавши трьох поразок. В останньому турі чемпіонату Іспанії підопічні Рубена Барахи здобули позитивний результат, з мінімальним рахунком обігравши Хетафе з рахунком 1:0. Саме Дуро забив переможний гол «кажанів». Валенсія посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 40 очок, при співвідношенні м'ячів 32:21. Кращим бомбардиром "помаранчевих" є Дуро, на рахунку якого 12 голів і дві гольові передачі.

На виїзді «кажани» провели 13 матчів, здобувши по три перемоги та нічию, а також зазнали 7 поразок.

Вільяреал проти Валенсії

Факти про матч "Вільяреал" - "Валенсія".

  • Вільярреал забив принаймні 3 голи в останніх 3 матчах Ла Ліги 9,77;
  • Вільяреал виграв останні 3 матчі Ла Ліги;
  • В останніх 3 матчах Ла Ліги Вільяреал забив більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Коефіцієнт на успіх Вільярреля становив 2,06. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,47. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 3,71. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,82, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,03. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільярреал помітно зміцнив свої позиції в Ла Лізі, але провалився в єврокубках. Якщо господарі не збавлять обертів у Ла Лізі, то цілком можуть піднятися в єврокубкову зону. Валенсія проводить хороший сезон і дійсно може повернутися до єврокубків. У чемпіонаті команди виступають по-різному, господарі багато забивають і пропускають, а гості відмінно грають у захисті, але не дуже результативно. Що стосується майбутнього матчу, то я очікую в ньому результативного футболу; господарі цього сезону інакше не можуть: тотал більше 2,5 – 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0