Ізраїль проти Ісландії. Яка команда вийде до фіналу плей-офф чемпіонату Європи 2024 року?

У четвер, 21 березня, на стадіоні «Ференц Сусса» в Будапешті відбудеться матч півфіналу плей-офф чемпіонату Європи 2024 року між збірними Ізраїлю та Ісландії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ізраїль проти Ісландії

Ізраїль

Збірна Ізраїлю посіла третє місце у своїй відбірковій групі до ЄВРО-2024, але зуміла потрапити в плей-офф і зберегла шанси на вихід на чемпіонат Європи. Сумніватися в мотивації ізраїльтян не доводиться, адже ймовірна участь у чемпіонаті Європи буде великим досягненням для цієї країни.

У півфінальному матчі плей-офф ізраїльська команда буде позбавлена фан-підтримки, але точно докладе всіх зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників. Ізраїльтяни намагатимуться взяти гру під свій контроль, акцентуючи увагу на володінні м'ячем і постійних атаках на ворота суперника.

Ісландія

Збірна Ісландії посіла лише четверте місце у своїй відбірковій групі, але вийшла в плей-офф завдяки успішному виступу в Лізі націй. Тепер ісландські футболісти мають гарну можливість зіграти наступного літа на чемпіонаті Європи 2024 року.

Збірна Ісландії обидва матчі (і півфінал, і можливий фінал) проведе на виїзді, тому ця команда, як і її суперник, буде позбавлена повноцінної підтримки рідних уболівальників. Збірна Ісландії завжди славилася командною грою і в майбутньому матчі спробує підтвердити свій рівень аутсайдера протистояння.

Ізраїль проти Ісландії

Ізраїль проти Ісландії факти

  • Востаннє команди двічі зустрічалися в Лізі націй у 2022 році й обидва рази зіграли внічию 2-2;
  • У всіх трьох матчах між суперниками різного рівня ставка була на «заб’ють обидві команди» 1,86;
  • У всіх трьох матчах між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 2,07;
  • Збірна Ісландії жодного разу не обігравала збірну Ізраїлю.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, дуже відома серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий півфінальний матч плей-офф чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Ізраїлю можна поставити за 2,17, на нічию – за 3,40. , а на перемогу Ісландії - 3,50. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Найважливіший матч для обох команд, від результату якого залежатиме доля путівки у фінальний плей-оф відбору на чемпіонат Європи. Букмекери бачать збірну Ізраїлю невеликим фаворитом цього матчу, але в Ісландії також будуть свої претензії на вихід до наступного раунду. У своїй історії суперники не так часто грали між собою, але в усіх випадках радували видовищним і результативним футболом. Цього разу я знову хочу довіритися статистиці і зробити ставку на «обидві команди заб’ють» за 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0