Уельс проти Фінляндії. Чи підтвердять валлійці статус фаворита?

У четвер, 21 березня, на стадіоні «Кардіфф Сіті Стедіум» відбудеться матч між збірними Уельсу та Фінляндії в рамках півфіналу плей-офф чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Уельс проти Фінляндії

Уельс

Збірна Уельсу посіла третє місце у своїй відбірковій групі на Чемпіонат Європи 2024 року і тепер зіграє в плей-офф. Збірній Уельсу важко було розраховувати на більше, адже і Туреччина, і Хорватія відверто виглядали краще на груповому етапі кваліфікаційного раунду.

Останні роки збірна Уельсу радує своїх уболівальників участю у великих і великих турнірах, тому у команди одна мета – потрапити на чемпіонат Європи 2024 року. Уже в першому півфінальному матчі валлійці та тренерський штаб команди спробують підтвердити серйозність своїх амбіцій.

Фінляндія

Збірна Фінляндії брала участь у чемпіонаті Європи лише раз у своїй історії і це було у 2021 році. Тому для Суомі навіть участь у плей-офф за право поборотися за одне з останніх місць на чемпіонаті Європи вже може бути вважається серйозним успіхом і досягненням.

На груповому етапі відбіркового раунду збірна Фінляндії посіла третє місце, трохи поступившись Данії та Словенії. Зараз перед фінами стоїть дуже складне завдання: спочатку пройти Уельс у півфіналі плей-офф, а потім зіграти у фіналі з переможцем протистояння Естонія-Польща.

Уельс проти Фінляндії

Факти Уельсу проти Фінляндії

  • Востаннє команди зустрічалися двічі в товариському матчі в 2021 році і зіграли внічию 0:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка була на те, що заб'ють обидві команди 2,12;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 2,30;
  • Уельс виграв два з останніх п'яти матчів проти Фінляндії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей півфінальний матч плей-офф відбору на Чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Уельсу можна поставити за 1,85, на нічию - за 3,50, а на перемогу фінської - 4,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий півфінальний матч плей-офф чемпіонату Європи, в якому збірна Уельсу по праву вважається фаворитом у грі з командою Фінляндії. Валлійці матимуть підтримку місцевих уболівальників, і домашній статус матчу справді є перевагою для домашньої команди. Фінам, у свою чергу, теж потрібно ризикувати, а гості будуть шукати свої шанси на чужих воротах. Працюючим варіантом прогнозу виглядає ставка на «обидві команди заб'ють» за 2.12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0