Уельс проти Туреччини. Чи зможуть валлійці посісти друге місце у своїй групі?

У вівторок, 21 листопада, на стадіоні «Кардіфф Сіті Стедіум» відбудеться матч між збірними Уельсу та Туреччини в рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Уельс проти Туреччини

Уельс

В останньому турі відбору на чемпіонат Європи 2024 року валлійці зіграли на виїзді внічию з Вірменією та суттєво ускладнили собі життя у своїй групі. Тепер навіть перемога в матчі останнього туру над Туреччиною не гарантує команді прямого потрапляння на чемпіонат Європи.

Уельська команда однозначно буде надзвичайно мотивована взяти всі три очки в майбутній зустрічі та намагатиметься докласти максимум зусиль, щоб порадувати місцевих уболівальників. Саме від господарів можна очікувати першості та агресивного футболу в атаці.

Туреччина

Збірна Туреччини достроково пройшла кваліфікацію на Євро-2024 і може пишатися своєю грою в нинішньому відбірковому раунді. Збірна Туреччини була справді найсильнішою і по праву заслужила можливість зіграти на майбутньому чемпіонаті Європи, набравши 16 очок після семи зіграних матчів.

Матч проти Уельсу перетворився на формальність для збірної Туреччини, тож тренерський штаб гостей цілком може перевірити найближчий резерв у такій зустрічі. Гравці збірної Туреччини точно гратимуть без тиску, розслаблено, і навіть у такому настрої цілком можуть отримати позитивний результат.

Уельс проти Туреччини

Уельс проти Туреччини факти

  • У першому турі відбору на Євро-2024 збірна Туреччини перемогла Уельс з рахунком 2:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5) 1,82;
  • Також лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб’ють» 1,68;
  • Туреччина виграла два з останніх п'яти матчів проти Уельсу на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, відома серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч останнього раунду відбору на Чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Уельсу можна поставити за 2,46, на нічию – за 3,70, а на турецьку перемогу - за 2,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде вирішальний матч для Уельсу в поточному відбірковому раунді, але навіть перемога в майбутньому матчі може завадити команді фінішувати другою в групі. Для валлійців багато що вирішить паралельний матч Хорватія – Вірменія, але перемога над Туреччиною є обов’язковою для господарів у плані збереження інтриги. Збірна Туреччини достроково вийшла на Євро-2024, а це означає, що гості будуть набагато менш мотивовані, ніж новий суперник. Хорошим вибором здається ставка на чисту перемогу Уельсу за 2,46.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0