Хорватія проти Вірменії. Чи буде сенсація?

21 листопада в матчі 10-го туру відбору на чемпіонат Європи 2024 року зустрінуться збірні Хорватії та Вірменії. Поєдинок прийме «Максимір Арена» (Загреб).

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Вірменії

Хорватія

Збірна Хорватії непогано розпочала відбір, але потім «вогненні» знизили темп, зазнавши серії з двох поразок поспіль. Цей результат суттєво знизив шанси хорватів на вихід в основний раунд. Уже в останньому матчі підопічні Златко Даліча взяли ситуацію у свої руки, зламавши опір Латвії на виїзді 2:0. Влучні удари Майєра та Крамаріча принесли перемогу шашкам. Збірна Хорватії займає 2 місце в групі, набравши 13 очок, з різницею м'ячів 12:4. У хорватській гонці бомбардирів лідирує Крамаріч, який забив 4 голи.

Вдома «вогненні» провели 3 матчі поточної кваліфікації, по одному разу вигравши, програвши та зігравши внічию.

Вірменія

Збірна Вірменії упустила шанс поборотися за участь у чемпіонаті Європи, накопичивши серію з чотирьох матчів без перемоги у відбірковому раунді. В останньому матчі підопічні Олександра Петракова теж помилилися, зігравши на своїй території внічию з командою Уельсу – 1:1. Єдиний гол у складі вірмен забив Зелараян. Збірна Вірменії займає четверте місце в групі D, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 9:10. Зелараян – лідер гонки бомбардирів Вірменії; на його рахунку три точні удари та одна результативна передача.

Команда провела три зустрічі на виїзді зі змінним успіхом, перемогою, поразкою та нічиєю.

Хорватія проти Вірменії

Факти Хорватії проти Вірменії

  • Хорватія не програє в 19 з останніх 22 матчів;
  • Вірменія не може виграти в останніх 5 іграх;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 4 з останніх 5 матчів Вірменії 2,03.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху господарів. Коефіцієнт на перемогу Хорватії становив 1,18. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 7,40. Для вірменської Вікторії котирування зупинилися о 17.00. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,03, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірній Хорватії потрібно перемагати, щоб гарантувати вихід на Євро. Вірменія більше не має турнірної мотивації; команда більше не має шансів вийти з групи. Враховуючи фактор домашнього стадіону, рівень гри та командну майстерність, а також важливість зустрічі для господарів, я думаю, що хлопці Даліча візьмуть три очки: перемога Хорватії з гандикапом 1 (-1,5) – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0