Греція проти Казахстану. Хто продовжить боротьбу за вихід на Євро?

21 березня у півфінальному матчі кваліфікації Євро-2024 зустрінуться збірні Греції та Казахстану. Поєдинок прийме OPAP Arena (Афіни).

Наші експертні прогнози та аналіз гри Греція проти Казахстану

Греція

Збірна Греції не найкращим чином провела відбірковий цикл до ЧЄ-2024; За весь турнір команда взяла участь у восьми зустрічах, здобувши чотири перемоги, один раз зігравши внічию і зазнавши трьох поразок. Оскільки в останньому турі інтриги в групі не було, підопічні Густаво Пойє вдома зуміли відібрати очки у французів. По голу у еллінів забили Бакасетас та Іоаннідіс. Збірна Греції посіла 3 місце в групі В, набравши 13 очок, перейшовши таким чином до перехідних раундів.

Найкращим гравцем «піратського корабля» є Масурас, на рахунку якого 5 голів.

Казахстан

Збірна Казахстану тривалий час зберігала шанси на вихід в основний раунд турніру, але ближче до фіналу команда втратила перевагу. У підсумку в 10 матчах групового етапу підопічні Магомеда Адієва здобули 6 перемог, зазнавши при цьому 4 поразки. В останньому раунді кваліфікації «яструби» теж помилилися, поступившись на виїзді збірній Словенії з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі казахів забив Оразов. Збірна Казахстану посіла 4 місце в групі Н, набравши 18 очок, різниця м'ячів 1:12.

Лідерами результативної гонки казахів стали Зайнутдінов 4+0 та Аімбетов 3+0.

Греція проти Казахстану

Греція проти Казахстану факти

  • Казахстан виграв 7 з останніх 10 матчів 7,60;
  • Обидві команди забили в 4 з 5 останніх матчів за участю Казахстану
  • Загальна кількість голів була більше 2,5 в 4 з 5 останніх матчів Казахстану.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху Греції становили 1,48. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування Victoria of Kazakhstan зупинилися на позначці 7,60. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,66, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,18. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Греції не належить до грандів європейського футболу, але й не слабка команда, це типова середня команда. Казахстан покращився за останні три роки, наздогнавши середні команди Європи. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, господарі зможуть обіграти непоступливих гостей: Греція виграє з гандикапом 1 (-1) – 2,41.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0