Атлетіко – Боруссія Дортмунд. Яка команда виграє перший матч?

У середу, 10 квітня, на стадіоні "Чівітас Метрополітано" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Атлетіко" і дортмундською "Боруссією".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко" проти "Боруссії" Дортмунд

Атлетіко

Атлетіко з великими труднощами переміг міланський Інтер в останньому турі Ліги чемпіонів і тепер готовий продовжити поступ у єврокубковому турнірі. У чемпіонаті Іспанії матрасники далекі від боротьби за чемпіонство, тому виступ у Лізі чемпіонів сміливо можна назвати пріоритетним завданням для команди цього сезону.

У першому матчі «Атлетіко» зіграє на домашньому стадіоні перед своїми вболівальниками і спробує здобути бажаний позитивний результат перед матчем-відповіддю. Це означає, що саме від господарів варто очікувати сміливої та агресивної гри попереду, а також володіння ініціативою.

Борусія Дортмунд

Борусія мала більш простий суперник в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів; команда зуміла потіснити ПСВ на домашньому полі та пройти далі. Вихід до чвертьфіналу такого турніру вже можна вважати хорошим досягненням для дортмундців, але рівень наступного суперника дозволяє їм вірити в подальший успіх.

У «Джмелів» складний і насичений календар матчів, адже команда бореться на кількох фронтах одночасно. У Бундеслізі «Боруссія» активно намагається закріпитися в першій четвірці турнірної таблиці, тому буде цікаво, як тренерський штаб команди розподілить сили гравців.

Атлетіко – Боруссія Дортмунд

Факти про матч Атлетіко – Боруссія Дортмунд

  • У минулому команди чотири рази грали в Лізі чемпіонів: «Атлетіко» виграв два, «Боруссія» Дортмунд виграла два матчі;
  • У середньому в чотирьох з десяти матчів цього сезону за участю Атлетіко Мадрид ставка на Overhead (2,5) 1,95;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Боруссії Дортмунд ставка на «обидві команди заб'ють» 1,80;
  • Команди ніколи не грали внічию між собою.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на перемогу Атлетіко можна поставити 1,85, на нічию – 3,80. , а на перемогу Боруссії Д - за 4,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, в якому складно віддати перевагу одному з суперників. І «Атлетіко», і дортмундська «Боруссія» докладуть максимум зусиль, щоб вийти в півфінал турніру, і вже перша зустріч може показати справжній розклад сил у цій парі. Їх домашній статус робить Матрасникова фаворитом цього матчу, але у матчі-відповіді, напевно, ситуація буде протилежною. У першій грі суперники будуть діяти обережніше, придивляючись один до одного, тому логічно поставити на тотал менше (2.5) за 1.90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0