Бенфіка – Марсель. Чи продовжать португальці безпрограшну серію?

11 квітня в чвертьфінальному матчі Ліги Європи зійдуться "Бенфіка" і "Марсель". Гру прийме стадіон Estádio da Luz Arena (Лісабон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бенфіка" – "Марсель".

Бенфіка

Бенфіка виступає в хорошому темпі; в останніх 10 матчах команда здобула шість перемог, двічі зіграла внічию і зазнала двох поразок. У Лізі Європи команда Роджера Шмідта не без проблем змогла пройти далі, зламавши опір шотландського «Рейнджерс» за сумою двох матчів (2:2, 1:0). Ді Марія лідирує в гонці бомбардирів "орлів" з трьома голами та двома асистами. Португальці добре показали себе в останньому матчі національного чемпіонату, обігравши на виїзді Каса Піа з рахунком 1:0.

«Бенфіка» феноменально виступає на своїй території, «орли» не програють у 18 матчах поспіль у всіх турнірах.

Марсель

Марсель виступає непослідовно; в останніх 10 матчах команда здобула 5 перемог і 2 нічиї, при цьому зазнавши 3 поразок. Неконцентрація «провансальців» була помітна ще в Лізі Європи, коли команда спочатку вдома перемогла «Вільяреал» з рахунком 4:0, а потім поступилася іспанцям на виїзді з рахунком 1:3. Обамеянг лідирує в гонці бомбардирів Олімпійських ігор з 9 голами та 2 асистами. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні Жана-Луї Гассе також програли, поступившись на виїзді «Ренну» з рахунком 0:2.

На виїзді Марсель показує дуже слабкий результат; в останніх 10 зустрічах клуб здобув дві перемоги та нічию, зазнавши шість поразок.

Бенфіка – Марсель

Бенфіка – Марсель факти

  • «Бенфіка» не програє в останніх 18 домашніх матчах;
  • Обидві команди забили в 6 з останніх 10 зустрічей Марселя цього сезону 1,63.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «орлів» переможцями матчу. Котирування успіху "Бенфіки" становили 2,04. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Для Вікторії Марсельської котирування зупинилися на позначці 3,60. Букмекер чекає голів від грандів європейського футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,05, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,77. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бенфіка в хорошій формі, португальці мають намір боротися за європейський трофей. Марселю не вистачає стабільності, як в лідерах, так і на футбольному полі. У найближчій зустрічі хлопці Шмідта переможуть, «орли» мають вищий рівень майстерності, потужно виступають вдома, а головне – більш стабільні: перемагає «Бенфіка» – 2.04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0